Rodatge

Vilanova, escenari del nou anunci de Ferrari i d'un film d'Indonèsia

La passada van coincidir dos rodatges als carrers de la capital del Garraf

Redacció Vilanova i la Geltrú 20-07-2017 16:30 Lectures 6495
Vilanova, escenari del nou anunci de Ferrari i d'un film d'Indonèsia. Ajuntament de Vilanova

Vilanova, escenari del nou anunci de Ferrari i d'un film d'Indonèsia. Ajuntament de Vilanova

Els carrers i places de VNG continuen sent escenari de gravacions publicitàries i cinematogràfiques. La setmana passada van coincidir dos rodatges. En un d'ells la marca de cotxes Ferrari va enregistrar un espot a la zona de La Carrerada, amb un dels seus cotxes esportius de color vermell com a protagonista.

La segona gravació es va fer a la Geltrú. Els carrers del barri es van convertir en l'escenari del rodatge d'una pel·lícula indonèsia d'acció, concretament d'una escena de persecució amb l'aparició de bicicletes, monopatins i quads.

L'ajuntament de VNG gestiona des de fa mesos aquests tipus de peticions des del Servei d'Empresa, que té per objectiu per un costat facilitar els tràmits de les empreses a la ciutat i per l'altre captar activitats a VNG.

"Fer l'indiano" o com fer una recreació històrica acrítica i comercial

Fran Moreno i Irene Estevez

Seria molt interessant, de cara a edicions futures, que unes jornades com aquestes incorporessin un bon cicle de conferències, però entre mojitos, vermuts i música cubana creiem que s'ha perdut aquesta gran oportunitat en aquesta edició

ENQUESTA WEB

Per continuar reduint la taxa de tabaquisme a Catalunya, que el 2017 va arribar al mínim històric del 24%, Salut Pública busca noves accions que es puguin realitzar tant en la via pública com en l'àmbit privat

Et sembla bé que es vulgui prohibir fumar dins del cotxe?


No