Rodatge

Vilanova, escenari del nou anunci de Ferrari i d'un film d'Indonèsia

La passada van coincidir dos rodatges als carrers de la capital del Garraf

Redacció Vilanova i la Geltrú 20-07-2017 16:30 Lectures 6225
Vilanova, escenari del nou anunci de Ferrari i d'un film d'Indonèsia. Ajuntament de Vilanova

Vilanova, escenari del nou anunci de Ferrari i d'un film d'Indonèsia. Ajuntament de Vilanova

Els carrers i places de VNG continuen sent escenari de gravacions publicitàries i cinematogràfiques. La setmana passada van coincidir dos rodatges. En un d'ells la marca de cotxes Ferrari va enregistrar un espot a la zona de La Carrerada, amb un dels seus cotxes esportius de color vermell com a protagonista.

La segona gravació es va fer a la Geltrú. Els carrers del barri es van convertir en l'escenari del rodatge d'una pel·lícula indonèsia d'acció, concretament d'una escena de persecució amb l'aparició de bicicletes, monopatins i quads.

L'ajuntament de VNG gestiona des de fa mesos aquests tipus de peticions des del Servei d'Empresa, que té per objectiu per un costat facilitar els tràmits de les empreses a la ciutat i per l'altre captar activitats a VNG.

Literatura

El motel del voyeur

Frederic Llopart

El protagonista sens dubte del llibre de Talese és Gerald Foos que durant molts anys va espiar les intimitats dels clients del seu motel

ENQUESTA WEB

Les obres més importants realitzades per la Demarcació de Costes de l'estat han convertit l'esplanada on hi aparcaven els vehicles en un sistema dunar que evitarà l'erosió natural i que ha permès convertir aquesta platja semiurbana en una platja natural.

Com valores la naturalització de la platja del Far de Vilanova?

Molt bé
Malament
M'és indiferent