Rèquiem de Mozart

La Polifònica de Vilafranca homenatjarà el desaparegut mossèn Jaume Berdoy

Properament es posarà el nom de 'Sala Mossèn Berdoy' a un dels espais més emblemàtics i representatius de la residència Inglada Via

Redacció Vilafranca del Penedès 23-10-2017 16:05 Lectures 3388

El poper diumenge dia 29 d’octubre a les 19h, la Basílica de Santa Maria de Vilafranca del Penedès oferirà un concert únic del Rèquiem de Mozart en record i homenatge a Mossèn Jaume Berdoy, el qual ha rebut el suport de la residència Inglada Via. El concert serà a càrrec de la Polifònica de Vilafranca juntament amb l’Orquestra de Cambra del Penedès i quatre solistes de primer nivell (Marta Mathéu, Marta Infante, Carles Prat i Josep Ramon Olivé) sota la direcció de David Hernàndez.

Les entrades es poden adquirir anticipadament a un preu de 15 i 20  euros a diferents espais en horari comercial com ara Teixits Solà, La Botiga del Parquet, Opticàlia  i Tintoreria Juncosa. També cada dijous a les taquilles del Teatre Cal Bolet, de sis a vuit del vespre.
Mossèn Jaume Berdoy (mort el mes de febrer) va ser  persona molt apreciada i estimada a la capital penedesenca, el qual va deixar una gran empremta entre el teixit social, essent també  un dels impulsors de les obres de restauració de la Basílica. Per aquest motiu s’ha impulsat aquesta iniciativa, sorgida conjuntament entre la Polifònica de Vilafranca i amb  la col·laboració amb la Comissió Santa Maria 2020.

La vinculació entre el mossèn Jaume Berdoy i Inglada Via ve de lluny, ja que en va ser patró durant els darrers 10 anys de la seva vida. És per aquest motiu que properament es posarà el nom de “Sala Mossèn Berdoy” a una de les sales més emblemàtiques i representatives de la residència (la sala de visites) en un clar homenatge a la seva figura aprofitant també la inauguració d’un nou i reformat espai destinat a fisioteràpia.

Inglada Via és una llar referent a Vilafranca del Penedès que compta amb 100 anys d’història i que acull en règim residencial persones d’avançada edat de la comarca de l’Alt Penedès, oferint-los l’assistència integral, humana i professional per a què puguin viure amb el confort, seguretat i tranquil·litat que necessiten. Amb aquest objectiu  atén persones majors de 65 anys amb o sense limitacions físiques que necessiten disposar de serveis d’assistència i de supervisió qualificada en el camp social i sanitari, d’acompanyament personal, tracte familiar i de proximitat, a més de gaudir d’un ambient agradable i lliure de barreres arquitectòniques. Actualment, la residència acull 69 persones en règim residencial i té 10 places de centre de dia. 

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No