Vídeo promocional

Els Bordegassos faran finalment l'anunci de l'Hospital Sant Joan de Déu

La colla havia estat rebutjada per la productora que gravarà el vídeo promocional de l'hospital per dur la camisa groga

Redacció Vilanova i la Geltrú 03-10-2018 10:40 Lectures 2887

Els Bordegassos de Vilanova i els Castellers d'Esplugues protagonitzaran el vídeo promocional de l'hospital de Sant Joan de Déu. La colla vilanovina ha anunciat que finalment sí que participarà de l'anunci, tot i que havien estat rebutjats inicialment per la productora per dur la camisa de color groc. En un breu comunicat, els Bordegassos expliquen que "un cop solucionats els problemes que es van produir fa uns dies", formaran part del vídeo promocional de l'hospital juntament amb la colla local d'Esplugues, on s'ubica el mateix hospital.

El vídeo es gravarà en els propers dies.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament