Carnaval 2019

EIX CARNAVAL busca la millor disfressa i la millor iniciativa del Carnaval del Penedès 2019

Per setè any consecutiu, EIX DIARI enmarca la festa més multitudinària i representativa del territori en un web promocional del Carnaval del Penedès

Dotze carnavals seran els protagonistes d'EIX CARNAVAL, que busca les mascarades més populars de cada rua

Redacció Vilanova i la Geltrú 22-02-2019 19:51 Lectures 4790
EIX CARNAVAL busca la millor disfressa, la millor imatge i la millor iniciativa del Carnaval del Penedès 2019 . EIX

EIX CARNAVAL busca la millor disfressa, la millor imatge i la millor iniciativa del Carnaval del Penedès 2019 . EIX

El Carnaval del Penedès comença a caminar aquest cap de setmana des de Canyelles i Sant Martí Sarroca. La festa més multitudinària del territori mobilitzarà en les properes dues setmanes centenars de màscares que recorreran els diferents municipis del Garraf i Penedès. I un any més, EIX DIARI posa en marxa la maquinària d'EIX CARNAVAL per potenciar, dinamitzar i exportar arreu del territori la marxa del Carnaval del Penedès, el més lluït i satíric, divers, global i festiu de Catalunya.

Des de fa set anys, EIX DIARI fa una aposta per unir sota una mateixa marca els carnavals més destacats del territori, unes festes que es viuen i es manifesten de forma molt diferent a cada municipi, però que configuren una gran festa diversa, complementària i compatible amb tots els públics i estils.

EIX CARNAVAL es posa en marxa per començar a promocionar un dels esdeveniments que mobilitza més població i que atrau més visitants al territori. Sitges, Sant Pere de Ribes, Vilanova i la Geltrú, Cubelles, Canyelles, Olivella, Cunit, Calafell, El Vendrell, Santa Margarida i els Monjos i Sant Martí Sarroca uniran aquest any els seus carnavals a través d'EIX CARNAVAL, un portal integral per a la promoció del territori i de la seva festa.

Com cada any, el més esperat per als milers de participants a les rues són els concursos interactius per escollir les millors disfresses de cadascuna de les rues. Per votació popular, EIX DIARI entregarà els Carnestoles Digitals 2019 a les colles que aconsegueixin un major suport popular a través de les xarxes. Per això, en acabar el carnaval, posarem en marxa els dotze concursos de disfresses que presenten àmplia galeria d'imatges del Carnaval del Penedès.

Per tercer any, EIX DIARI impulsa el Premi a la millor innovació del Carnaval del Penedès. L'objectiu és posar en valor la feina de les societats i les administracions locals per anar fent créixer i enriquint el carnaval del seu municipi.

La maquinària del Carnaval del Penedès ja està en marxa i des d'EIX DIARI us desitgem que gaudiu intensament d'aquesta festa global i transversal.

EIX CARNAVAL 2019 és possible gràcies a la col·laboració dels ajuntaments de Sitges, Sant Pere de Ribes, Canyelles, Olivella, Cubelles, Cunit, Calafell, El Vendrell, Santa Margarida i els Monjos i Sant Martí Sarroca, i el patrocini de Opticàlia, Ribes Ros, Albà, Centre de l'Opositor, Cemo, Los Encantes, La Sidreria, Leonor Viçon, Centre Fuji Vilanova i Menja't Vilanova.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No