La Carpa

Olivella celebra aquest cap de setmana el dia dels Agents, el dia d’Andalusia, l’Olivella Mountain Festival 2 i el dia de la Gent Gran

Després de la celebració de Carnaval, aquest cap de setmana hi haurà nous esdeveniments

Redacció Olivella 13-03-2019 22:45 Lectures 588

Arxivat a:

Olivella celebra aquest cap de setmana el dia dels Agents, el dia d’Andalusia, l’Olivella Mountain Festival 2 i el dia de la Gent Gran. Ajuntament d'O

Olivella celebra aquest cap de setmana el dia dels Agents, el dia d’Andalusia, l’Olivella Mountain Festival 2 i el dia de la Gent Gran. Ajuntament d'O

Les activitats emmarcades dins La Carpa no s’aturen. Després de la celebració de Carnaval, aquest cap de setmana hi haurà nous esdeveniments.

Divendres 15 de març, Dia dels Agents

El divendres 15 se celebrarà la diada dels agents municipals. De 16.30 a 18h., dins de La Carpa, hi haurà activitats lúdiques on la ciutadania, i en especial els nens i nenes, podran gaudir d’actes vinculats a les accions pròpies de la policia i els agents que patrullen els pobles: una exposició d’uniformes dels agents municipals, una parada d’escuts i jocs per la canalla. A l’Avinguda Mas Milà i els voltants, s’exhibiran vehicles dels cossos d’agents, vigilants i guàrdies municipals d’Olivella i d’altres municipis de Catalunya.

La segona part de l’acte, a partir de les 18.30 h., servirà per reconèixer institucionalment la feina dels agents municipals. Hi haurà un parlament de l’ alcaldessa, Marta Verdejo, el regidor de Mobilitat, Jaume Carol, i el cap dels agents d’Olivella, Miquel Farré. Finalment, es lliuraran felicitacions i agraïments a agents i membres d’altres cossos policials i ciutadania per haver realitzat accions meritòries a Olivella en els darrers anys.

Dissabte 16 de març, Dia d’Andalusia i OMF 2

El dia d’Andalusia tindrà lloc el dissabte 16 a partir de les 12.30h. El dia començarà amb una celebració religiosa a càrrec del mossèn José Ramon Ruiz, que estarà acompanyada pel grup rociero la “Viña Romero”. Tot seguit, hi haurà l’actuació de la Coral “El Somriure d’Olivella” i l’actuació del grup de sevillanes “Corazones flamencos de Olivella”. En acabar, tindrà lloc el tradicional dinar amb el típic cocido anadaluz.

El mateix dissabte 16, a la nit, de les 23.30 a les 3h., La Carpa acollirà de nou l’Olivella’s Mountain Festival 2 on hi actuarà DJ RULU.

Diumenge 17 de març, Dia de la Gent Gran

El diumenge 17 de març, durant la Diada de la Gent Gran es farà un vermut popular a les 12h del migdia amb actuacions de 22DUO. A les 13.30h estan programats els parlaments de l’alcaldessa Marta Verdejo i el regidor de serveis socials Josep Maria Bayarri. En acabar, a les 14h, hi haurà el dinar de germanor i el ball popular que s’allargarà tota la tarda amb l’actuació del Duet Shákata.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans