La Carpa

Olivella celebra aquest cap de setmana la Festa Jove, la Jornada de Reconeixements Esportius i la Fira d’Entitats

Les activitats emmarcades dins La Carpa continuen per tercer cap de setmana consecutiu

Redacció Olivella 18-03-2019 11:25 Lectures 697

Arxivat a:

Olivella celebra aquest cap de setmana la Festa Jove, la Jornada de Reconeixements Esportius i la Fira d’Entitats. EIX

Olivella celebra aquest cap de setmana la Festa Jove, la Jornada de Reconeixements Esportius i la Fira d’Entitats. EIX

Les activitats emmarcades dins La Carpa continuen per tercer cap de setmana consecutiu. Entre els nous esdeveniments, aquest cap de setmana tindrà lloc la Festa Jove, la Jornada de Reconeixements Esportius i la Fira d’Entitats.

Divendres 22 de març, Festa Jove

La Festa Jove arrencarà divendres a les 17h. amb un seguit d’activitats lúdiques destinades als més joves i clourà a les 20h. amb l’actuació de la Xaranga “Buskant el To”.

Dissabte 23 de març, Jornada de Reconeixements Esportius

Dissabte tindrà lloc la I Jornada de Reconeixements Esportius d’Olivella amb l’objectiu de premiar i reconèixer els esportistes més destacats del municipi. Es premiaran els èxits esportius assolits pels esportistes, però també per entitats esportives, equips, líders i directius esportius vinculats al municipi. L’acte començarà a les 19h. amb una exhibició del grup Taebox. El lliurament de premis s’efectuarà a les 20h. i en acabar hi haurà pica pica i cava.

Dissabte 23 i diumenge 24 de març, Fira d’Entitats

Finalment, el dissabte 23 i 24 de març, La Carpa acollirà la fira d’entitats d’Olivella, que tindrà lloc el dissabte a la tarda i el diumenge al matí i que té l’objectiu de recollir una mostra de les activitats que fan les entitats culturals i esportives del municipi. A l’escenari de La Carpa es podrà gaudir de les actuacions de diferents grups esportius, musicals i dansaires del poble.

El diumenge a les 12h hi haurà un vermut popular per posar punt i final a la festa, i acomiadar La Carpa, i les seves activitats, que persegueixen l’objectiu d’impulsar, cohesionar i donar a conèixer el teixit cultural i esportiu del municipi, fins l’any que ve.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament