Festival de música

Aitana se suma al Festival Jardins de Terramar

L’ex concursant d’Operación Triunfo obrirà la programació el 19 de juliol

ACN Sitges 10-04-2019 9:20 Lectures 1963
Aitana se suma al Festival Jardins de Terramar. EIX

Aitana se suma al Festival Jardins de Terramar. EIX

Aitana actuarà al Festival Jardins de Terramar el proper 19 de juliol. L’organització ha anunciat aquest dimarts que l’ex concursant del programa de televisió Operación Triunfo serà l’encarregada d’inagurar l’extensa programació de concerts que es desplegaran durant més de dues setmanes. Aitana durà a Sitges la gira ‘Play Tour’, que rodarà posteriorment per diversos punts de Catalunya. L’artista de Sant Feliu de Llobregat és l’última incorporació d’un Festival Jardins de Terramar que ja havia anunciat, entre altres, els concerts de Luis Fonsi, George Benson, Gos Save The Queen, Hombres G, Morat, el Dúo Dinámico i Niña Pastori.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No