Música solidària

El Festival MUSiCVEU lliura 6.943 euros solidaris a Càritas de Vilafranca

La V edició del Festival es consolida com una proposta cultural a la Vegueria Penedès i que a l'hora és inclusiu amb les entitats socials

Redacció Vilafranca del Penedès 03-06-2019 11:21 Lectures 1816
El Festival MUSiCVEU lliura 6.943 euros solidaris a Càritas de Vilafranca. Festival MUSiCVEU

El Festival MUSiCVEU lliura 6.943 euros solidaris a Càritas de Vilafranca. Festival MUSiCVEU

El Festival MUSiCVEU ha fet el lliurament de la recaptació solidària, que anirà destinada als programes educatius que duu a terme Càritas Interparroquial de Vilafranca del Penedès. L'acte ha tingut lloc al Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca del Penedès, on Martí Solé, President de la Fundació Pinnae, entitat que organitza el Festival, ha fet la donació del xec amb la bonica xifra de 6.943 euros, a Ramon E. Carbonell, en representació de Càritas Interparroquial a Vilafranca del Penedès.

Els programes educatius  de reforç educatiu per infants i adults, que ofereixen Càritas Interparroquial Vilafranca, a que va destinada l’aportació de MUSiCVEU tenen com a objectius recolzar el procés educatiu dels nens i nenes que participen en el reforç, tot elaborant un pla individualitzat de treball que tingui en compte les necessitats de cada infant. Això es fa en coordinació amb l’escola i serveis socials; reforçar el sentit de responsabilitat i la valoració personal partint del descobriment i desenvolupament de les pròpies capacitats. Potenciar la creativitat i les habilitats socials de cada infant; ensenyar i practicar tècniques perquè puguin adquirir hàbits d’estudi positius; i formar en valors, partint del fet de la diversitat cultural dels nens i nenes que participen en el reforç.

El MUSiCVEU èxit rotund en públic i en solidaritat

Enguany la V edició del Festival MUSiCVEU,  va programar 9 concerts durant sis mesos, 8 dels que van tenir lloc a l'emblemàtic espai modernista del Fòrum Berger Balaguer de la Fundacio Pinnae a Vilafranca del Penedès. Com a novetat aquest any la inauguració del MUSiCVEU Festival va tenir lloc el 24 de novembre en el marc incomparable de la Basílica de Santa María de Vilafranca del Penedès amb l’actuació de l’internacional The London Community Gospel Choir, que va omplir de gom a gom el temple amb més de 600 persones.

La gran acollida del públic a la programació d'artistes de gran reputació i coneguts com The London Community Gospel Choir, La Coral Laroc, el grup guanyador del concurs de TV3 “Oh Happy Day” In Crescendo, Els Tenors, la popular Lloll Bertran, en Joan Chamorro liderant la Sant Andreu Jazz Band, Les Anxovetes, en l’apartat de música clàssica amb l’actuació de Mariona Camats & Eduald Buch i Dúo Calíope, han fet augmentar la recaptació en la venda d’entrades respecte a l'edició anterior, fet que també ha tingut repercussió directa en la dotació solidària del Festival.

Al llarg d’aquestes cinc edicions, el festival MUSiCVEU ha perfilat la seva proposta musical incloent a artistes de diversos gèneres musicals i de gran qualitat, fet que ha consolidat el Festival en l'agenda cultural de la Vegueria Penedès. En les tres darreres edicions el Festival ha inclòs el component solidari de la recaptació com un dels valors afegits del festival.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No