Curtmetratges

El Rotllo d’en Roig aconsegueix rècord de participació en la 5a edició

La projecció i entrega de premis se celebrarà el 29 de juny entre el Neàpolis i l’Espai Far

Redacció Vilanova i la Geltrú 10-06-2019 9:30 Lectures 2503

El concurs “El Rotllo d’en Roig” s’estableix com un referent creatiu a Vilanova i la Geltrú a través d’una proposta que incentiva la creativitat, l'originalitat i el treball en equip, sense perdre de vista les ganes de gaudir d’una experiència divertida i intensa.

La 5a edició, celebrada del 23 al 26 de maig, ha aconseguit un nou rècord de participació. Durant aquests dies, els diferents equips, tant amateurs com professionals, han tingut 75 hores per gravar i editar un curtmetratge de 3 minuts de durada màxima, que inclogués els 3 paràmetres sorpresa donats per l’organització. Enguany aquests conceptes han sigut “escuma”, “661c” i “fora de camp”.

Pel que fa als premis, aquest any el Primer d’en Roig arriba als 600 € i és atorgat pel jurat oficial del concurs, constituït per Marta Ferrer (creadora del MIC i Cronomic), John G (festival Ràbia), Ginesta Guindal (directora i realitzadora), David Sanz (fundador de Catalonia Film School) i Júlia Barceló (actriu, directora). En aquesta edició l’organització ha volgut donar més protagonisme al públic assistent, pel que s’ha creat el premi del públic, dotat de 300 €, que es concedirà amb tots els vots emesos al finalitzar la projecció. Finalment, el premi Miquel Porter i Moix, concedit pels cineclubs d'arreu de Catalunya, tindrà una dotació de 150 €. A més a més, tots els premis aniran acompanyats d’un workshop gratuït a la Catalonia Film School.

La projecció dels curtmetratges d’El Rotllo d’en Roig tindrà lloc el pròxim 29 de juny a les 18:00 al Neàpolis. Un cop finalitzada, l’incomparable marc que ofereix l’Espai Far, acollirà l’entrega de premis. Seguidament, començarà el sopar a la fresca, obert a tothom prèvia inscripció al web elrotllo.org.      

GUIA IL·LUSTRADA DE L'HAVANA XICA

Sitges, només sol i calitges?

Bienve Moya

Vull advertir una vegada més que aquests articles quinzenals no són treballs de divulgació històrica sinó que tenen una deliberada vocació literària. Pretenen sobretot despertar la curiositat i excitar, si és possible, la imaginació sobre allò que va ser un dia, i el caliu què en queda de la foguera que havia estat

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No