Curtmetratges

El Rotllo d’en Roig aconsegueix rècord de participació en la 5a edició

La projecció i entrega de premis se celebrarà el 29 de juny entre el Neàpolis i l’Espai Far

Redacció Vilanova i la Geltrú 10-06-2019 9:30 Lectures 2124

El concurs “El Rotllo d’en Roig” s’estableix com un referent creatiu a Vilanova i la Geltrú a través d’una proposta que incentiva la creativitat, l'originalitat i el treball en equip, sense perdre de vista les ganes de gaudir d’una experiència divertida i intensa.

La 5a edició, celebrada del 23 al 26 de maig, ha aconseguit un nou rècord de participació. Durant aquests dies, els diferents equips, tant amateurs com professionals, han tingut 75 hores per gravar i editar un curtmetratge de 3 minuts de durada màxima, que inclogués els 3 paràmetres sorpresa donats per l’organització. Enguany aquests conceptes han sigut “escuma”, “661c” i “fora de camp”.

Pel que fa als premis, aquest any el Primer d’en Roig arriba als 600 € i és atorgat pel jurat oficial del concurs, constituït per Marta Ferrer (creadora del MIC i Cronomic), John G (festival Ràbia), Ginesta Guindal (directora i realitzadora), David Sanz (fundador de Catalonia Film School) i Júlia Barceló (actriu, directora). En aquesta edició l’organització ha volgut donar més protagonisme al públic assistent, pel que s’ha creat el premi del públic, dotat de 300 €, que es concedirà amb tots els vots emesos al finalitzar la projecció. Finalment, el premi Miquel Porter i Moix, concedit pels cineclubs d'arreu de Catalunya, tindrà una dotació de 150 €. A més a més, tots els premis aniran acompanyats d’un workshop gratuït a la Catalonia Film School.

La projecció dels curtmetratges d’El Rotllo d’en Roig tindrà lloc el pròxim 29 de juny a les 18:00 al Neàpolis. Un cop finalitzada, l’incomparable marc que ofereix l’Espai Far, acollirà l’entrega de premis. Seguidament, començarà el sopar a la fresca, obert a tothom prèvia inscripció al web elrotllo.org.      

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No