Festival de música

Beirut cancel·la el concert d’aquest divendres al Vida per malaltia del cantant

L’organització es compromet a retornar l’import de l’entrada de la jornada a qui ho demani

ACN Vilanova i la Geltrú 04-07-2019 18:09 Lectures 1101

Els nord americans Beirut han cancel•lat el concert programat aquest divendres al Vida de Vilanova i la Geltrú. En un comunicat, l’organització del festival ha lamentat que el cantant, Zach Condom, té problemes de salut i els metges li han diagnosticat una laringitis aguda que li impedeix mantenir l’agenda de concerts. Segons ha informat la banda, ahir també va haver de suspendre una actuació a Madrid pel mateix motiu. “Volem desitjar-li una ràpida recuperació per tal de poder gaudir del seu talent el més aviat possible”, afirmen els organitzadors del Vida, que s’han compromès a retornar l’import de les entrades de divendres als assistents que ho demanin.

El procediment de devolució es farà públic a partir de dilluns 8 de juliol, i l’organització remarca que només es retornaran els diners a aquelles entrades que no hagin estat validades, ja que la programació de divendres al Vida inclou altres concerts.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Imatge d'arxiu d'una espardenya de festa major

FESTES MAJORS. Dels balls i entremesos típics de les nostres festes majors, quin és el teu favorit?

Bastons
Pastorets
Cintes
Diables
Gegants
Capgrossos
Panderos
Gitanes
Valencians
Dracs (i similars)
Moixiganga
Falcons
Altres