Festival de música

El Festival Vida 2019 s’acomiada amb 32.500 espectadors

La propera edició del certamen se celebrarà del 2 al 4 de juliol del 2020 i el primer artista confirmat per la nova cita són els canadencs Destroyer

ACN Vilanova i la Geltrú 07-07-2019 22:12 Lectures 2766
Actuació de The Charlatans al Festival Vida 2019 . Ray Molinari

Actuació de The Charlatans al Festival Vida 2019 . Ray Molinari

El Festival Vida 2019 ha tancat aquesta matinada la seva sisena edició amb un balanç de 32.500 espectadors, aproximadament un miler menys que l’any passat. Aquesta és la xifra d’assistència que ha facilitat l’organització, i és la suma de tres nits de concerts al recinte de la Masia d’en Cabanyes, a Vilanova i la Geltrú, per on han passat artistes com Madness, The Charlatans, Sophie van Etten, Hot Chip o Jose González, entre altres. Segons ha avançat el festival, la propera edició se celebrarà del 2 al 4 de juliol del 2020 al mateix emplaçament, i el primer artista confirmat per la nova cita són els canadencs Destroyer, liderats pel músic Daniel Bejar. Les entrades es posaran a la venda aquest mateix mes de juliol.

Aquesta edició del Vida ha sumat un miler d’espectadors menys que la darrera, a la qual van assistir 33.500 persones. En part, això es podria explicar perquè l’any passat es va incloure un quart dia de concerts gratuïts en diumenge a l’escenari de la Daurada Beach Club.

St. Vincent, Franz Ferdinand, Iron & Wine, Los Planetas, Calexico, Albert Pla o Jungle By Night van ser alguns dels noms destacats d’aquella edició.

Enguany el protagonisme ha estat per The Charlatans, Sophie van Etten, Hot Chip o Jose González, amb la baixa important d’última hora dels nord-americans Beirut, per malaltia del seu cantant, la qual cosa també ha pogut perjudicar la xifra final d'assistents.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La campanya electoral del 10-N durarà només una setmana i els partits cobraran un 30% menys en subvencions

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 10 de novembre del 2019?

Esquerra Republica
Partit dels Socialistes
En Comú Podem
Junts per Catalunya
Ciutadans
Partit Popular
Vox
Altres
No votaré