Futura Local

S’entreguen els premis del 3r concurs Relats Eròtics DO Penedès

El primer premi, dotat en 500 euros va ser per Francesc Xavier Soler Pont per l’obra “Garnatxa Negre”

Redacció Vilafranca del Penedès 31-07-2019 13:20 Lectures 1761
S’entreguen els premis del 3r concurs Relats Eròtics DO Penedès. EIX

S’entreguen els premis del 3r concurs Relats Eròtics DO Penedès. EIX

El passat divendres 19 de juliol va celebrar-se l’acte de lliurament de premis del 3r Concurs de Relats Eròtics DO Penedès,al celler de Mas Rodó. Aquest és el tercer any que la Fundació Futura Local organitza aquest certament literari, amb el patrocini de la DO Penedès. L'acte, conduït per l’actor penedesenc Toni Regueiro, hi han assistit més d’un centenar de  persones. En aquesta edició han participat 43 relats d’autors d’arreu de Catalunya.

El primer premi, dotat en 500 euros, una dotzena de copes Riedel gentilesa Euroselecció, i un lot de 12 vins de la DO Penedès, va ser per Francesc Xavier Soler Pont per l’obra “Garnatxa Negre”. El segon premi amb un Tast a l'Espai Penedès de Barcelona de l'Acadèmia de Tastavins Penedès, una dotzena de copes Ridel, i un lot de 6 vins de la DO Penedès, va recaure en el  Jordi Bonet Coll per l’obra “A-VI-ONS”. Per últim, el tercer premi, consistent en un sopar per a dues persones al restaurant Cigró d’Or, 12 copes Ridel i un lot de 3 vins DO Penedès, va ser per Anna Salla Simó per “Adéu i Hola”.

Durant l’acte han intervingut el director de la DO Penedès, Francesc Olivella, i la presidenta de Futura Local, Maria Josep Tuyà. Durant la lectura prèvia dels 15 textos finalistes, realitzada per Rosa Carbó, s’ha fet un tast de vins Mas Rodó on la responsable d’enoturisme del celler, Georgina Saumell, ha anat comentant cadascun dels vins.

La vetllada ha estat amenitzada amb el concert d’òpera dels cantants Jorge Gasso i Plamen Papazikov, tenors del cor del Liceu, i la pianista Elisabeth Mironova. La degustació gastronòmica de la vetllada ha anat a càrrec de Masia Torre del Gall.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres