La Daurada

Jazz&Blues: més de dotze hores seguides de la millor música al litoral de Vilanova

El cartell l'encapçalen la Barcelona Big band i la Big band Escola Músics del Vendrell i també compta amb les actuacions de Big Dani Pérez, Susana Sheiman, Myriam Swanson, Ivan Kovacevic, Lluís Coloma, la Paquito Blues Band o Agustí Burriel

Redacció Vilanova i la Geltrú 01-10-2019 8:23 Lectures 1690

La Daurada presenta l’ultima proposta d’oci i cultura que  acollirà en la seva privilegiada localització, la primera edició del Jazz & Blues La Daurada Festival. Un festival homenatge a la musica i la cultura del jazz que transformará l'espai vilanovenc en un barri de Nova Orleans, aquest 5 d'octubre.
 
Nova Orleans a La Daurada

Amb una durada de més de dotze hores, d'11.00 a 03.00 oferirà una gran programació musical variada, gastronomia i activitats tematitzades inspirades en la mítica ciutat que va veure néixer un estil de música que ha estat pare de molts dels gèneres que són tendència actualment.

El festival es divideix en dues parts, en la jornada diürna, el festival comença a les 11:00h i actuaran escoles de música locals, en el que és conegut com "combos", després tindrà lloc la masterclass d'un dels músics de jazz més reconegut al nostre país, Vicens Martín.

La secció nocturna d'aquesta jornada de jazz i blues, començarà a les 20.00h, amb una masterclass de ball, i s'allargarà fins a les tres de la matinada amb una successió de les actuacions més importants amb la Barcelona Big band i la Big band Escola de Músics del Vendrell, en col·laboració amb artistes com Big Dani Pérez, Myriam Swanson, Lluís Coloma i Agustí Burriel, entre altres.

La primera edició d'aquest festival és una aposta de la Daurada per “ampliar l'abast els gèneres musicals i l'oferta d'oci que posem a la disposició del públic” explica Orlando Palacios, director de comunicació i esdeveniments de la Daurada i matisa “el Jazz & Blues La Daurada Festival volem que es converteixi en una fita dins de la nostra programació de concerts anual, suposa una incursió en el món dels festivals temàtics i un gran homenatge als milers de seguidors del jazz i el blues que hi ha al nostre país, volem que sigui un viatge a les entranyes de Nova Orleans”.

Per part seva, Dani Pérez i Isidre Melendres, directors artístics d'aquest nou projecte, es refereixen al propi festival com “un lloc de trobada entre els artistes i els amants del jazz i la força de sentiments que transmet aquest estil” i aclareixen que és una oferta d'oci “única” a principis d'octubre.

Un festival amb història

Tots els artistes que participaran en la primera edició del Jazz & Blues La Daurada Festival seran artistes amb una trajectòria professional o bé lligada a la província de Barcelona o bé amb una gran projecció internacional com és el cas de Big Dani Perez, Ivan Kovacevic, Myriam Swanson o Lluís Coloma.

Jazz&Blues: més de dotze hores seguides de la millor música al litoral de Vilanova. EIX
Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No