Cinema fantàstic

L'actor Javier Botet rep el Premi Màquina del Temps del Festival de Sitges

Ha actuat a '[Rec]', 'La cumbre escarlata', 'Expediente Warren: El caso Enfield' (2016) i les dues parts d''It'

ACN/ Pere Francesch Sitges 07-10-2019 8:41 Lectures 2774
L'actor Javier Botet rep el Premi Màquina del Temps del Festival de Sitges, el 7 d'octubre del 2019. ACN

L'actor Javier Botet rep el Premi Màquina del Temps del Festival de Sitges, el 7 d'octubre del 2019. ACN

L'actor Javier Botet ha rebut aquest dilluns el Premi Màquina del Temps del Festival de cinema de Sitges. En la seva breu intervenció, ha agraït el guardó i ha assenyalat que tot el que ha fet en la seva trajectòria cinematogràfica va en la direcció del cinema que Sitges estima. Actor de cinema i televisió, i director i guionista de curtmetratges, la seva carrera cinematogràfica està íntimament lligada a la del gènere fantàstic. Com ha explicat el certamen, la seva particular complexió física va cridar l’atenció de Brian Yuzna per a un petit paper a 'Sota l’aigua tranquil·la'. Botet va terroritzar posteriorment el públic amb la seva interpretació de la nena de Medeiros a la saga '[Rec]'. Ha col·laborat amb Álex de la Iglesia i Carlos Vermut i ha participat als films 'La cumbre escarlata' (2015) de Guillermo del Toro, a 'Expediente Warren: El caso Enfield' (2016) i a les dues parts d''It'.

El guardó li han entregat moments abans de la projecció de 'Amigo', film en el qual Botet n'és un dels guionistes i protagonistes. A 'Amigo', després d’un greu accident, el David decideix acollir i cuidar a casa seva el seu millor amic, el Javi. Entre tots dos, però, no trigaran a aflorar les disputes, posant de manifest una relació enverinada i homicida que tenen.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No