Gira californiana

Els Castellers de Vilafranca actuen en un partit dels Golden State Warriors

Els Verds han fet dos pilars a la pista del subcampió de la NBA

Redacció Vilafranca del Penedès 11-10-2019 10:36 Lectures 1826
Els Castellers de Vilafranca actuen en un partit dels Golden State Warriors. Castellers de Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca actuen en un partit dels Golden State Warriors. Castellers de Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca han actuat aquest dijous al Chase Center de San Francisco, la pista dels Golden State Warriors, el subcampió de la NBA. Els Verds han fet dos pilars de 4 (un amb la bandera nord-america i l'altre amb l'estelada) al centre de l'estadi.

Una estona abans, en la prèvia del partit, els Castellers de Vilafranca han descarregat dos castells de set: el 5d7 i el 4d7 amb l'agulla. També han fet el pilar de cinc.

Després de dinar, els Castellers de Vilafranca també han actuat a la seu de Google, on han descarregat el 3d7 i el 4d7.

Al matí, els Verds han actuat a la Universitat d'Stanford on han descarregat el 4d8, el3d7 net, el td7, 10d7, el 4d7 amb l'agulla i un pilar de cinc.

La delegació de 180 Castellers de Vilafranca estarà fins diumenge a San Francisco, on aquest dissabte actuarà a la festa que organitzaran els catalans de la ciutat.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No