Cinema fantàstic

Sam Neill rep el Gran Premi Honorífic del Festival de cinema de Sitges

L'icònic protagonista de la primera part de 'Parc Juràssic' recull el guardó en la gala de cloenda del certamen

ACN/ Pere Francesch Sitges 13-10-2019 9:44 Lectures 678

Arxivat a:

Sam Neill amb el Gran Premi Honorífic del Festival de cinema de Sitges, el 12 d'octubre del 2019. ACN

Sam Neill amb el Gran Premi Honorífic del Festival de cinema de Sitges, el 12 d'octubre del 2019. ACN

L'actor Sam Neill ha rebut aquest dissabte el Gran Premi Honorífic en la 52a edició del Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya en la gala de cloenda del certamen. Neill ha participat en cintes de cinema fantàstic com 'La posesión' (Andrzej Zulawski, 1981), 'La caza del Octubre Rojo' (John McTiernan, 1990), 'Parc Juràssic' (Steven Spielberg, 1993) o 'En la boca del miedo' (John Carpenter, 1994). En una llarga trajectòria que es va iniciar l’any 1977 amb 'Perros de presa', de Roger Donaldson, Neill ha participat en més de 75 pel·lícules i més de 45 produccions per a la televisió. Altres títols imprescindibles de la seva filmografia són 'El piano' (Jane Campion, 1993), 'El hombre bicentenario' (Chris Columbus, 1999) o les sèries 'Peaky Blinders', 'Alcatraz' o 'Los Tudor'.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres