Festival de música

El Vida posa en marxa el segell discogràfic Vida Records

El nou projecte busca difondre la cultura underground i acompanyar els músics a la professionalitat

ACN Vilanova i la Geltrú 11-11-2019 22:03 Lectures 1132

El festival Vida ha posat en marxa el nou segell discogràfic Vida Records, que busca donar suport a bandes incloses en la "línia editorial" traçat durant els anys del festival. En aquest sentit, Vida Records busca difondre al màxim la "cultura underground del territori" i "empènyer als músics a la professionalització". Vida Records es presentarà oficialment el 15 de novembre, amb la sortida al mercat del single del primer àlbum de Tversky. La festa de presentació oficial del Vida Records tindrà lloc el 22 de novembre al Monkey Week de Sevilla en un acte que comptarà amb actuacions de Zulu Zulu, Ljubliana & The Seawolf i Tversky.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament