Reis 2020

Caramels sense gluten a les cavalcades de Reis del Vendrell

L’Ajuntament del Vendrell s’adhereix a la campanya “Cap infant celíac sense caramels”

Redacció El Vendrell 03-01-2020 12:58 Lectures 4499
Caramels sense gluten a les cavalcades de Reis del Vendrell. Ajuntament del Vendrell

Caramels sense gluten a les cavalcades de Reis del Vendrell. Ajuntament del Vendrell

Tot i que des de fa ja alguns anys els caramels que es repartien durant els diferents actes dels Reis al Vendrell i als nuclis marítims ja eren sense gluten, enguany l’Ajuntament del Vendrell ha oficialitzat la seva adhesió a la Campanya “Cap infant celíac sense caramels”, impulsada per l’Associació Celíacs de Catalunya.  

Segons el regidor de Festes, Christian Soriano, “amb aquesta iniciativa l’Ajuntament del Vendrell fa un pas més a l’hora de fer partícips a tots els infants del municipi en aquesta festa tan entranyable”.

Segons es xifra des de l’Associació Celíacs de Catalunya quasi 50.000 infants pateixen celiaquia a Catalunya (el 60%de la població celíaca són infants).

Enguany es repartiran al Vendrell 400 quilos de caramels sense gluten, patrocinats per Esclat - Bon Preu, que a més, són també sense sucres, i 300 quilos de caramels sense gluten, comprats directament per l’Ajuntament.  Als nuclis marítims se’n repartiran 200 quilos sense gluten i sense sucres, patrocinats per Esclat - Bon Preu,  i 100 quilos sense gluten finançats per l’Ajuntament.

Els caramels es reparteixen tant els dies de recollides de les cartes com la mateixa Diada de Reis durant les cavalcades.

 

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No