Vida At Home

El Vida publicarà sessions inèdites dels artistes que actuaran al festival 2020 per passar el confinament

Ferran Palau, Clara Peya, Enric Montefusco, DJ Maadraassoo, Meritxell Neddermann, The New Raemon, Núria Graham, Paula Valls, Rey Lobo, Sam Berridge, Tversky i molts d'altres faran actuacions úniques i íntimes

Redacció Vilanova i la Geltrú 19-03-2020 10:56 Lectures 1384
Pla general de l'actuació de Ferran Palau. Xavi Torrent / MMVV

Pla general de l'actuació de Ferran Palau. Xavi Torrent / MMVV

El Vida s'uneix a les iniciatives culturals per passar el confinament amb un tastet del festival que arribarà aquest estiu. Amb el nom de Vida at home, el festival portarà a casa dels seus seguidors els artistes que actuaran a l'edició de 2020: "Hem creat aquesta iniciativa en col·laboració amb els artistes del VIDA 2020 amb la intenció d’animar-vos i estar al vostre costat en aquest moment excepcional. A partir d’avui a les 19:00h s’aniran publicant a través de les nostres xarxes socials un seguit de càpsules gravades per artistes que actuaran al VIDA 2020 i propers al segell Vida Records. Micro-concerts, sessions, o simplement missatges d’ànims des de les seves cases en un moment en què necessitem la solidaritat de tots", expliquen des de l'organització.

Vida At Home comença aquesta tarda a les 19:00h amb una actuació única i íntima de Ferran Palau que compartiran a través de les nostres xarxes socials i continuará els propers dies amb Clara Peya,  Enric Montefusco, DJ Maadraassoo, Meritxell Neddermann, The New Raemon, Núria Graham, Paula Valls, Rey Lobo, Sam Berridge, Tversky i més artistes per confirmar. La programació s’anirà anunciant progressivament a les xarxes socials del festival: "cal tenir en compte i agrair l’esforç extraordinari que aquests artistes han fet en crear continguts inèdits amb els recursos que tenen a casa. Amb aquesta iniciativa volem recordar-vos que la música està present inclús en aquests moments difícils i que junts, amb la col·laboració de tota la ciutadania, sortirem d’aquesta", destaquen des del Vida Festival.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres