Festivals d'estiu

El Vida Festival treballa "en la planificació i organització" del certamen "amb total normalitat"

Posposada la quarta Festa de Presentació del Vida programada per dijous

ACN Vilanova i la Geltrú 11-03-2020 16:46 Lectures 1678

El Vida Festival treballa "en la planificació i organització" del certamen "amb total normalitat". En un comunicat, el certamen ha anunciat que seguint les noves mesures anunciades pel Departament de Salut pel coronavirus ha decidit posposar la quarta festa de presentació del Vida programada per aquest dijous a l'Antiga Fàbrica Damm. Afegeix que el públic podrà gaudir dels concert d'Egyptian Blue i Pacosan aquest estiu al Vida. S'ha assenyalat que els festivals de mitjà i gran format representats per l'Associació de Festivals de Música (FMA) "estan treballant segons el previst". Segons el comunicat, els sectors dels festivals es mantindran atents a les recomanacions i mesures que puguin prendre les autoritats competents.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres