Premis del cinema

Paco Sánchez Molina és el guanyador de la Travessa dels Oscar 2021 del cinema Kubrick

Aquest any hi van haver set finalistes que van encertar totes les categories

Redacció Vilafranca del Penedès 04-05-2021 9:52 Lectures 921
Paco Sánchez Molina és el guanyador de la Travessa dels Oscar 2021 del cinema Kubrick. EIX

Paco Sánchez Molina és el guanyador de la Travessa dels Oscar 2021 del cinema Kubrick. EIX

La  Travessa dels Oscars d'enguany, organitzada pel cinema Kubrick, ja té guanyador. Es tracta de Paco Sánchez, veí de Sant Boi, que va encertar les 7 categories de la present edició, en la qual van participar 403 persones. Aquest any hi van haver set finalistes que van encertar totes les categories. El lliurament dels premis va tenir lloc el diumenge 2 de maig, al cinema Kubrick,  amb una sessió especial on es va projectar la pel·lícula "NOMADLAND", guanyadora dels premis Oscar a Millor pel·lícula, Millor direcció per Chloé Zhao i Millor actriu per Frances McDormand.

Paco Sanchez es va endur tots els premis de la Travessa, valorats en més de 900 euros, entre ells, un passi anual gratuït per al Kubrick, propostes enoturístiques, vals per a restaurants, concerts, art, lots de productes, llibres, i molt més.... (un conjunt de 21 premis), que va comptar amb molts més col·laboradors nous, per així ampliar l'oferta del premi. Els finalistes restants, podran gaudir de tres mesos de cinema gratuït al Kubrick. Aquest any, per motius de seguretat, només es podia fer la travessa en línea.

Tot i les dificultats degut a les mesures de la Covid,  la participació online s'ha mantingut  respecte l'any passat i la participació per part de la població de fora la comarca, ha augmentat respecte d'altres anys, indicatiu de l'augment de premis.

La valoració és molt positiva per part del cinema Kubrick, ja que tot i les dificultats del sector cutural el 2020, el públic va respondre i el replantejament de fer créixer la Travessa en col·laboradors, va funcionar. Cal destacar i tal com indicaven tots els pronòstics i la trajectòria llarga en premis, aconseguit per" Nomadland", els votants de la Travessa dels Oscars, gairebé un 60% dels vots van apostar per la guanyadora. Possiblement, feia anys que no hi havia una aposta tan ferma. En la  categoria de millor direcció, el votant de la Travessa va aconseguir el percentatge més elevat, superant el 63%, apostant per Nomadland, pel·lícula que li ha valgut molts reconeixements a la directora Chloé Zhao: "Des de l’organització volem agrair a totes les  persones que han participat i a tots els col·laboradors, que han cedit els fantàstics premis de la Travessa, un any més us esperem de nou per fer la Travessa conjuntament".

GUIA IL·LUSTRADA DE L'HAVANA XICA

Sitges, només sol i calitges?

Bienve Moya

Vull advertir una vegada més que aquests articles quinzenals no són treballs de divulgació històrica sinó que tenen una deliberada vocació literària. Pretenen sobretot despertar la curiositat i excitar, si és possible, la imaginació sobre allò que va ser un dia, i el caliu què en queda de la foguera que havia estat

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No