Pacificació del trànsit

Viu Comerç demana al govern que faci un informe d’impacte econòmic abans de començar les obres de l’avinguda Francesc Macià

Al voltant de 30 comerços i restauradors van reunir-se ahir a les oficines de Viu Comerç per conèixer de primera mà el projecte de construcció d’un carril bici a l'eix comercial

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Al voltant de 30 comerços i restauradors van reunir-se ahir a les oficines de Viu Comerç per conèixer de primera mà el projecte de construcció d’un carril bici a l’avinguda Francesc Macià de Vilanova i la Geltrú. Amb la presència del regidor de Mobilitat de Vilanova, Antoni Palacios, i el regidor de Projecció de Ciutat, Jordi Medina, els tècnics municipals va presentar un projecte remodela l’avinguda Francesc Macià en el tram comprès entre els carrers Josep Coroleu i Rambla Arnau. 

Els comerciants, encapçalats per Viu Comerç, van expressar les seves discrepàncies amb un projecte que "modificarà les zones de càrrega i descàrrega i limitarà la circulació de vehicles en una de les principals artèries de la capital del Garraf i una de les poques zones d’aparcament lliure de la vila".

Per la seva banda, l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú es va comprometre que, abans de posar en marxa les obres, facilitarà a Viu Comerç els informes ambientals, de mobilitat i d’impacte econòmic sobre aquest projecte de reforma. Es va comprometre també a estudiar diverses opcions per tal que l’afectació de la construcció del nou carril bici tingui la mínima afectació en el comerç així com tenir enllestides les noves zones d’aparcament dissuassori abans de començar cap mena d’obra a l’avinguda Francesc Macià.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local