Platja en Família

Vilanova i la Geltrú arriba a una mitja del 87% d’ocupació turística el mes de juliol

El trenet en miniatura de l’AFEVI obté la certificació del segell “Platja en Família” per la seva activitat durant l’any

El trenet en miniatura de l’AFEVI obté la certificació del segell “Platja en Família” per la seva activitat durant l’any. Susana Nogueira

El trenet en miniatura de l’AFEVI obté la certificació del segell “Platja en Família” per la seva activitat durant l’any. Susana Nogueira

Vilanova i la Geltrú acaba el mes de juliol amb una ocupació turística de mitja del 87% de places hoteleres, càmpings i allotjaments turístics. La ciutat consolida l’aposta pel Turisme Familiar amb la certificació del segell “Platja en Família” atorgat per l’Agència Catalana de Turisme al trenet en miniatura de l’AFEVI situat al parc de Ribes Roges com a element de Turisme Familiar.

La mitja d’ocupació hotelera, càmpings i allotjaments turístics de l’any passat al mes de juliol va ser del 63% i enguany és del 87%. El regidor de Projecció de Ciutat, Patrimoni Cultural i Participació, Jordi Medina, ha afirmat que “són bones dades que consoliden i enforteixen a Vilanova i la Geltrú com una destinació turística de qualitat. Durant el mes de juliol hi ha diferents activitats, com per exemple, els diversos festivals de música que ajuden a la fidelització de la destinació turística que determinats caps de setmana s’efectuïn reserves a hotels, càmpings i allotjaments turístics”. El regidor ha assegurat que possiblement al mes d’agost s’arribi al 100% d’ocupació.

La setmana passada l’Agència Catalana de Turisme va certificar que el trenet de miniatura situat al parc de Ribes Roges és un dels atractius turístics de Vilanova i la Geltrú i, per tant, va rebre el reconeixement de Turisme Familiar. “Dins dels segells turístics de Vilanova i la Geltrú, un dels més antics i  més consolidats, és el de Turisme Familiar. Cuidem totes les entitats, establiments i equipaments que ens ajuden a consolidar aquest segell. L’aposta del govern és el Turisme Familiar, ja que és el més tranquil i que s’adequa al ritme de la ciutat amb les diferents activitats al llarg de l’any. Aquests mesos d’estiu hem vist que aquest és el que destaca i valora la qualitat de les nostres platges, restauració, hotels, etc. Des de Setmana Santa moltes consultes són de turisme estranger, sobretot de francesos i anglesos” ha dit Medina.

El president de l’AFEVI, Francesc Tobal, ha agraït en nom de tota l’entitat el reconeixement que l’Agència Catalana de Turisme ha atorgat al trenet en miniatura i la col·laboració de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú per fer possible aquest segell. “Aquest certificat és arran de tota l’activitat al llarg dels anys que hem fet, per això, ens fa molta il·lusió. És el segon circuit creat a tota Espanya. Segons les estadístiques del mes de gener al maig és quan hi ha més demanda, els mesos d’estiu hi ha menys i a partir del setembre torna a ser alta. Això és perquè tenim un públic regular durant cada mes de l’any. Entre 25.000 i 28.000 persones pugen al trenet cada any, sense tenir en compte els marcats per la pandèmia”.

El trenet en miniatura obre els diumenges des del setembre al juny, d’11 hores a les 14 hores. Als mesos d’estiu els dissabtes a la tarda de 18 hores a 21 hores. “Aquest any és el primer que el mes d’agost romandrà tancat, per tal de fer el manteniment per tornar a començar al setembre amb més força” ha fet saber Tobal.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!