Nadal 2022

Vilanova i la Geltrú posa en marxa una campanya de suport al comerç local amb els Vilabons

Els Vilabons són vals de compra de 10 euros que són finançats al 40%. És a dir, cada val es compra per 6 euros i té un valor de 10

Vilanova i la Geltrú posa en marxa una campanya de suport al comerç local amb els Vilabons. Ajuntament de Vilanova

Vilanova i la Geltrú posa en marxa una campanya de suport al comerç local amb els Vilabons. Ajuntament de Vilanova

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Des de dilluns, 5 de desembre, ha començat a Vilanova i la Geltrú una nova campanya de Vilabons, els vals de compra a establiments de Vilanova i la Geltrú amb un 40% de descompte. L'Ajuntament posa en marxa per segon any aquesta promoció dels comerços i serveis de la ciutat per tal de reactivar l'economia local. Els Vilabons són vals de compra de 10 euros que són finançats al 40%. És a dir, cada val es compra per 6 euros i té un valor de 10. Es poden fer servir a tots els establiments adherits a la promoció, entre el 5 de desembre i el 5 de gener.

El regidor de Promoció de Ciutat, Jordi Medina, explica l'acció s'inclou en el reforç al comerç de la ciutat, "tenim el Pla d'enfortiment del comerç local, amb accions de dinamització comercial amb diferents campanyes comercials al llarg de l'any". El regidor destaca l'aposta per la campanya de Nadal, amb accions de suport com ara l'ampliació de l'enllumenat de Nadal i les promocions d'aparcament gratuït.

La compra dels vilabons s'ha de fer en el web https://vilanova.bonoconsumo.es/ca que genera un document digital (codi QR) que s'ha de presentar a l'establiment a l'hora de comprar. Cada persona podrà adquirir un màxim de 10 Vilabons. Pot comprar els vals qualsevol persona, major de 16 anys, utilitzant el seu núm. de DNI. No cal ser de Vilanova i la Geltrú per poder accedir a la promoció.

Pel que fa a la promoció d'aparcament gratuït, l'associació de paradistes del mercat de Centre i l'Ajuntament distribuiran 2500 tiquets gratuïts per poder aparcar en tots els aparcaments de la ciutat, tant els que gestiona VNG aparcaments (Casernes, Charlie Rivel i Peixateria, Renfe, i les zones d'estacionament regulat) com d'altres d'explotació privada.

L'objectiu d'aquesta promoció és reactivar l'activitat comercial i econòmica de la ciutat, donar suport als establiments afectats per la Covid-19, com ara comerços, negocis d'hostaleria, restauració i serveis turístics.

La campanya comercial aquest any a Vilanova i la Geltrú va començar el 25 de novembre, amb l'encesa de l'enllumenat nadalenc. Enguany s'han ampliat els carrers il·luminats, incorporant el carrer de Santa Madrona, el carrer de la Fruita, el carrer dels Escolapis, el tram de l'avinguda de Francesc Macià des de Coroleu fins a Zamenhof), l'avinguda de Zamenhof i els jardins de Francesc Macià.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local