Rebaixes

La campanya de rebaixes generarà més de 34.000 nous contractes a Catalunya, un 12% més que l'any passat

Les previsions d'ocupació són més optimistes que les de Nadal i el Black Friday, segons Adecco

La campanya de rebaixes generarà més de 34.000 nous contractes a Catalunya, un 12% més que l'any passat. ACN

La campanya de rebaixes generarà més de 34.000 nous contractes a Catalunya, un 12% més que l'any passat. ACN

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

La campanya de rebaixes generarà fins a 34.840 nous contractes de treball a Catalunya, xifra que suposa un increment de l'11,9% respecte del mateix període de l'any passat, segons les previsions d'Adecco. Un any més, Catalunya serà el territori de l'estat on es crearà més ocupació, per davant del País Valencià, amb 28.350 contractes, i la Comunitat de Madrid, amb 27.850. Addecco ha destacat que enguany les previsions de contractació per les rebaixes són "més optimistes" que les de Nadal i el Black Friday, ja que s'espera un "major consum" estimulat per la reducció de preus. Així mateix, ha remarcat que la campanya serà "atípica" per l'entrada en vigor de la reforma laboral, que ha provocat un canvi en la tipologia de contractació.

En aquest sentit, la companyia de recursos humans ha indicat que dels 202.000 contractes que es preveuen fer al conjunt de l'Estat, un 10% seran fixos discontinus i un 90% temporals per circumstàncies de la producció.

Per demarcacions, les noves contractacions es concentraran a Barcelona (27.000 contractes), seguida de Tarragona (3.300), Girona (3.200) i Lleida (1.300).

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local