Mobilitat sostenible

Ametller Origen aposta per la mobilitat elèctrica en la seva flota de vehicles de distribució

La companyia, en el marc de la seva estratègia de sostenibilitat i l’objectiu de ser una empresa climàticament neutra, fa una prova pilot amb vehicles elèctrics de la marca Renault de 18 Tn a la zona de Barcelona i l’àrea metropolitana

Ametller Origen aposta per la mobilitat elèctrica en la seva flota de vehicles de distribució. Ametller Origen

Ametller Origen aposta per la mobilitat elèctrica en la seva flota de vehicles de distribució. Ametller Origen

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Amb l’objectiu de començar a testejar el nou paradigma de la mobilitat lliure d’emissions en el sector de la distribució, Ametller Origen -companyia d’alimentació especialitzada en productes frescos i elaborats de qualitat- ha començat a fer proves amb vehicles elèctrics per a l’aprovisionament de les seves botigues ubicades a la zona de Barcelona i l’àrea metropolitana.

Es tracta dels nous camions elèctrics Renault Trucks E-Tech, amb una capacitat de 18 Tn i una autonomia aproximada de 200 quilòmetres. La companyia ha confiat amb Renault, una de les marques pioneres al món en electromobilitat i que treballa en el desenvolupament de vehicles comercials i industrials per diferents segments com la distribució, per descarbonitzar les seves operacions a la ciutat. Ametller Origen inicia així el seu camí cap a la distribució lliure d’emissions de CO2 amb l’objectiu de testejar el seu funcionament i assentar les bases que guiaran el seu futur i que culminarà amb l’Agroparc Penedès.

La companyia ha projectat una mobilitat 100% lliure d’emissions en tot l’espai que conformarà aquest clúster agroalimentari sostenible i circular. A l’Agroparc, tant els desplaçaments interns com tota la distribució logística es realitzarà amb vehicles elèctrics amb zero emissions. L’energia elèctrica és, ara mateix, la solució més madura per reduir les emissions de CO2 en el sector del transport i, per això, Ametller Origen vol incorporar-ho en la seva estratègia a mig i llarg termini.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local