Turisme

El Baix Penedès aprova el projecte executiu de la Xarxa d’Àrees d’Autocaravanes

El cost de la redacció tècnica d’aquest projecte, 107.926’78 €, ha estat subvencionat per la Diputació de Tarragona

El Baix Penedès aprova el projecte executiu de la Xarxa d’Àrees d’Autocaravanes. CC Baix Penedès

El Baix Penedès aprova el projecte executiu de la Xarxa d’Àrees d’Autocaravanes. CC Baix Penedès

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

El passat 10 de març el Consell Comarcal del Baix Penedès va aprovar definitivament el «Projecte executiu de les obres de la Xarxa d’Àrees d’Autocaravanes del Baix Penedès» amb un import total IVA inclòs de 107.926’78 €. El cost de la redacció tècnica d’aquest projecte ha estat subvencionat per la Diputació de Tarragona, i permet disposar de l’estudi tècnic realitzat per un enginyer de camins, canals i ports amb el detall i cost de les obres necessàries per a poder licitar i executar les obres als diferents municipis de la comarca que participen al projecte.

El conseller comarcal de Turisme, Jaume Casañas, “agraeix a la Diputació de Tarragona el seu suport econòmic, que ha finançat el 50% del cost del projecte, i als ajuntaments signants la voluntat de participar-hi. L’aprovació definitiva del projecte tècnic permet al Consell Comarcal donar inici a la licitació i posterior adjudicació amb l’objectiu d’iniciar les obres el més aviat possible”.

Els municipis que hi participen són els següents: Albinyana, l’Arboç, Banyeres del Penedès, la Bisbal del Penedès, Bonastre, Cunit i Sant Jaume dels Domenys. En aquests moments estan en tràmit d’aprovació els diferents convenis de col·laboració entre el Consell Comarcal i els Ajuntaments per a poder finançar les obres d’execució que també comptaran amb el suport de la Diputació de Tarragona. Aquest és un projecte prioritari per l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Baix Penedès i que es preveu sigui una realitat durant els propers mesos.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local