Mercat de dissabte

El mercadal de Vilanova torna definitivament al centre aquest dissabte 9 de setembre

S'han reordenat les parades i s'ha reduït el tamany d'algunes per complir les mesures de seguretat del mercat

El mercadal de Vilanova torna definitivament al centre aquest dissabte 9 de setembre. Ajuntament de Vilanova

El mercadal de Vilanova torna definitivament al centre aquest dissabte 9 de setembre. Ajuntament de Vilanova

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

El mercadal dels dissabtes torna aquest dissabte definitivament a la seva ubicació tradicional al voltant del Mercat del Centre. Des del maig de 2020, en plena pandèmia, el mercat ambulant s'havia traslladat al parc de Baix a Mar per garantir les distàncies de seguretat, però aquest dissabte 9 de setembre recupera la seva ubicació. El canvi s'acompanya d'una reordenació de les parades i la reducció del tamany d'algunes d'elles per poder garantir la seguretat.

El mercat aplega actualment unes 120 parades amb productes de proximitat en verdura i fruita, tèxtil, parament de la llar, sabateria, flors i plantes, etc. El trasllat al centre era una demanda que feien, des de fa temps, tant els paradistes de l'interior del Mercat del Centre com els comerços del voltant. Quant als propis paradistes del mercadal, la gran majoria d'ells estan d'acord amb la proposta, tot i que ha calgut adaptar les dimensions de les parades a les mesures de seguretat que cal garantir. És per això que s'han de reduït les seves mides entre un 15 i un 20 %.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local