Tapa a Tapa

Més de 55.000 tapes servides i nou rècord del Sitges Tapa a Tapa

Els guanyadors a la millor tapa, tant en la votació del jurat professional com en la del jurat popular, es donaran a conèixer la setmana vinent

Redacció Sitges 16-05-2013 10:22 Lectures 514

Arxivat a:

Èxit rotund en la tercera edició del Sitges Tapa a Tapa amb més de 55.000 mil tapes venudes entre els 25 establiments participants, més del doble que l’any passat quan es van servir 21.000 tapes en total. Aquest any a més s’han batut rècords individuals, com és el car d’un bar que va servir més de 1.000 tapes en els tres primers dies de l’activitat.

L’experiència del Sitges Tapa a Tapa es consolida amb només tres anys de vida a Sitges i rep una valoració més que positiva des dels establiments participants que han augmentat de manera considerable els seus clients durant els 10 dies d’activitat gastronòmica, fins i tot entre setmana. A més han hagut de planificar horaris especials per cobrir la gran demanda tot i la col•laboració, enguany, d’estudiants del Gremi d’Hostaleria de Sitges.

Entre les novetats d’aquest any, es va posar en marxa una aplicació especial que permetia veure la ruta a través del mòbil, i també s’estrenava la col•laboració amb el web gastronòmic Gastronosfera, una experiència que ha estat molt ben valorada des de l’Agència de Turisme de Sitges i des del Gremi d’Hostaleria. El president del Gremi, Joan Anton Matas, ha destacat més enllà de l’èxit de participació, l’èxit en la qualitat  “els establiments cada vegada es superen més en nombre i en qualitat i han servit unes tapes d’un alt nivell fet que ajuda a la consolidació de la iniciativa”.

Les tres millors tapes segons el jurat tècnic professional, que s’estrenava en aquesta edició del Tapa a Tapa, i també la proposta de tapa preferida entre els clients es donaran a conèixer la setmana vinent. Entre les persones que hagin participat en la votació popular es sortejarà un àpat per a dues persones a un restaurant amb una estrella Michelin.


Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament