Catalan Wines USA

Set cellers del Penedès viatgen a Califòrnia per promocionar-se entre distribuïdors i importadors

Des que es va posar en marxa del programa el 2010, 2 de cada 3 cellers participants han tancat acords amb els 4.000 professionals nord-americans que Catalan Wines USA ha contactat

Redacció Vilafranca del Penedès 26-10-2014 11:54 Lectures 1458
EIX. Catalan Wines USA

EIX. Catalan Wines USA

Dotze cellers catalans, set d'ells del Penedès, han viatjat aquesta setmana a Califòrnia per introduir els seus vins als Estats Units o ampliar la seva xarxa comercial. Ho han fet en la cinquena edició del programa Catalan Wines USA impulsat per ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Ocupació. La iniciativa compta amb la col·laboració del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat a través de Prodeca.

Catalan Wines USA proporciona als cellers catalans servei comercial i logístic als Estats Units, permetent a les empreses servir directament a distribuïdors, minoristes i restaurants des del primer moment.

Les empreses catalanes que han participat a la missió són els cellers Canals&Munné (Sant Sadurní d’Anoia), Miquel Pons (La Granada del Penedès), Castell del Remei (Lleida), Castell d’Or (Vilafranca del Penedès), Empordàlia (Vilajuïga) Ferré i Catasús (La Granada del Penedès), Heretat Mont Rubí (Font-Rubí), La Vinyeta (Mollet de Peralada), Mas Rodó (Mediona del Penedès), Mascaró (Vilafranca del Penedès), Trossos del Priorat (Gratallops) i Vinícola de Gandesa (Gandesa).

A Los Angeles, les empreses han ofert un tast dels seus vins a un centenar de professionals, sobretot importadors, distribuïdors, professionals de la restauració, supermercats, majoristes i minoristes. Això els ha permès donar a conèixer els seus vins d’una manera directa i tancar acords comercials per introduir els seus productes al mercat americà o ampliar la seva presència.

Els dos esdeveniments anteriors de Catalan Wines USA a Phoenix (Arizona), el febrer passat, i a Miami (Florida), el maig, van reunir vuit cellers catalans i prop de 100 professionals americans a cadascun d’ells. Les dues properes sessions es faran el febrer i el maig de 2015 a Puerto Rico i a Austin (Texas).

Quatre anys de Catalan Wines USA
Des de la creació del programa l’any 2010, s’han organitzat 15 jornades distribuïdes per 14 estats diferents. Hi han participat més de 30 cellers catalans que han promocionat un centenar de vins davant els 4.000 professionals nord-americans amb els quals Catalan Wines USA ha contactat. Molts d’aquests cellers han participat en més d’una sessió i dos de cada tres han aconseguit tancar acords per a la distribució dels seus productes al mercat americà.


Cava de primera

La transició del cava i el llibre de Santi Borrell i el silenci del sector!

Jordi Cuyàs i Soler

El premi del llibre ha tingut l'oportunitat històrica de que es donés a conèixer en un moment clau de la història del Cava, quan per fi els grans elaboradors reconeixen que la política de fer grans quantitats a baix preu està ensorrant el secto

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No