Treballar pr treballar

El Col·lectiu d'aturats del Baix Penedès posa en marxa un servei domiciliari

Ofereixen des d'acompanyaments a la gent gran, com reformes de la llar per fer habitatges adaptats i treballs domèstics

Redacció El Vendrell 26-01-2015 12:26 Lectures 1703

Arxivat a:

Luana Fischer Ferreira. Gent gran. Dona. Àvia. Sopar de Nadal

Luana Fischer Ferreira. Gent gran. Dona. Àvia. Sopar de Nadal

El col·lectiu d’aturats del Baix Penedès ha posat en marxa aquest mes de gener una nova iniciativa per potenciar l'ocupació a través d'un servei domiciliari d'atenció a la gent gran. L'objectiu d'aquest projecte és "reforçar la seva presència del col.lectiu en un sector en creixement i potenciar l’ocupació dins del mateix col.lectiu”.

Amb dades de 2013, a la comarca del Baix Penedès, un total de 16.523 persones de ambdós sexes tenien més de 65 anys. De fet, la comarca té un 44,9% més densitat de població que el promig de la resta de Catalunya així que aproximadament, el 28% de les persones més grans de 65 anys necessiten d’algun ajut per a la realització de les activitats de la vida diària. És per aixó que a través del Col·lectiu d’aturats del Baix Penedès es materialitza un projecte d’Atenció domiciliaria global.

Aquesta iniciativa compta amb una borsa de treball pròpia. Amb els millors professionals, treballadors altament qualificats i amb llarga experiència en el sector s'ofereix atenció domiciliaria a persones dependents, acompanyaments en estàncies hospitalàries, visites mediques, tràmits i gestions, suport per a la mobilitat dins de la llar, adaptació d'habitatges, serveis domèstics com ara preparació d’aliments, neteja de la llar, neteja de comunitats i oficines.


Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament