Ple extraordinari

La Cambra de Comerç renova la confiança en el president Miquel Valls amb un 75% dels vots

La votació s'ha dut a terme en el marc d'un ple extraordinari celebrat aquest dilluns a Barcelona

ACN Barcelona 05-10-2015 22:11 Lectures 993
Miquel Valls. ACN

Miquel Valls. ACN

El ple de la Cambra de Comerç de Barcelona, reunit aquest dilluns en sessió extraordinària, ha renovat la confiança en el president de la institució, Miquel Valls, per 40 vots a favor, 5 en contra, 7 en blanc i 1 vot nul, en una votació nominal i secreta. El Ple de la Cambra està format per 68 empresaris, dels quals 57 han assistit avui al ple. 4 persones han marxat abans que es dugués a terme la votació. En el mateix Ple, el president de la Cambra, Miquel Valls, ha expressat la seva plena confiança en el futur de la institució després d'uns anys "difícils" de transició.

El ple extraordinari s'ha celebrat per iniciativa del comitè executiu de la Cambra per donar resposta a un seguit de preguntes relacionades amb el funcionament intern de l'entitat i el seu projecte de futur, endegat per Valls després de l'aprovació del decret llei de desembre del 2010, que va significar la supressió de les quotes obligatòries.

Fonts de la Cambra han informat que la iniciativa de l'empresari i membre del ple Ramon Masià i Martí, representant de l'empresa The Watch Gallery -que va instar a la convocatòria del ple extraordinària amb el suport de diferents membres del ple de la Cambra, alguns d'ells vinculats a la fundació sobiranista FemCat-, no va obtenir el quòrum necessari per convocar el ple, que ha de ser de 18 membres. Tot i això, el comitè executiu de la Cambra a iniciativa pròpia el va convocar. 


Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No