Ple extraordinari

La Cambra de Comerç renova la confiança en el president Miquel Valls amb un 75% dels vots

La votació s'ha dut a terme en el marc d'un ple extraordinari celebrat aquest dilluns a Barcelona

ACN Barcelona 05-10-2015 22:11 Lectures 886
Miquel Valls. ACN

Miquel Valls. ACN

El ple de la Cambra de Comerç de Barcelona, reunit aquest dilluns en sessió extraordinària, ha renovat la confiança en el president de la institució, Miquel Valls, per 40 vots a favor, 5 en contra, 7 en blanc i 1 vot nul, en una votació nominal i secreta. El Ple de la Cambra està format per 68 empresaris, dels quals 57 han assistit avui al ple. 4 persones han marxat abans que es dugués a terme la votació. En el mateix Ple, el president de la Cambra, Miquel Valls, ha expressat la seva plena confiança en el futur de la institució després d'uns anys "difícils" de transició.

El ple extraordinari s'ha celebrat per iniciativa del comitè executiu de la Cambra per donar resposta a un seguit de preguntes relacionades amb el funcionament intern de l'entitat i el seu projecte de futur, endegat per Valls després de l'aprovació del decret llei de desembre del 2010, que va significar la supressió de les quotes obligatòries.

Fonts de la Cambra han informat que la iniciativa de l'empresari i membre del ple Ramon Masià i Martí, representant de l'empresa The Watch Gallery -que va instar a la convocatòria del ple extraordinària amb el suport de diferents membres del ple de la Cambra, alguns d'ells vinculats a la fundació sobiranista FemCat-, no va obtenir el quòrum necessari per convocar el ple, que ha de ser de 18 membres. Tot i això, el comitè executiu de la Cambra a iniciativa pròpia el va convocar. 


Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

La campanya electoral del 10-N durarà només una setmana i els partits cobraran un 30% menys en subvencions

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 10 de novembre del 2019?

Esquerra Republica
Partit dels Socialistes
En Comú Podem
Junts per Catalunya
Ciutadans
Partit Popular
Vox
Altres
No votaré