Mostra Enogastronòmica

La 3a Enramada de L’Arboç supera totes les expectatives

Van augmentar un 60% la venda de tíquets de la mostra enogastronòmica i es va assolir l'acció solidària de la coca enramada més llarga

Redacció L'Arboç 27-10-2015 10:54 Lectures 1196
Mostra Enogastronòmica de l’Enramada de l'Arboç. S. Sedó

Mostra Enogastronòmica de l’Enramada de l'Arboç. S. Sedó

Els passats divendres i dissabte, 23 i 24 d’octubre, la vila de L’Arboç va celebrar la tercera edició de la Mostra Enogastronòmica de l’Enramada. Una tercera edició marcada per la multitudinària resposta que ha dispensat el públic de tot el Penedès a la mostra enogastronòmica arbocenca. L’espectacular increment del públic assistent es va traduir en un impressionant augment de la venda de tiquets que l’organització ha xifrat en més d’un 60%.

La plaça de Catalunya, va acollir divendres la xerrada inaugural a càrrec del prestigiós cuiner, finalista al cuiner de l’any 2014, Jordi Guillem, un acte molt concorregut on Jordi Guillem va delectar als assistents amb la seva experiència gastronòmica com a lleidatà al Penedès.
En la vessant solidària de l’Enramada, és va assolir el repte d’aconseguir la coca enramada més llarga, i un bon grapat de persones van apadrinar el seu tall de coca i es van poder fer la fotografia commemorativa amb els més de 25 metres d’enramada. La recaptació de la campanya solidaria de la coca enramada més llarga anirà destinada a causes socials.

Maridatges, showcookings, sorteigs, tallers infantils, inflables, i un llarg etcètera d’activitats van contribuir a fer de L’Enramada una experiència inoblidable per tots aquells que es van acostar a l’Arboç divendres i dissabte passats.

Tal com va declarar l’Alcalde de l’Arboç, Joan Sans, ''vull agrair a totes les persones, vingudes de tots els racons de Catalunya, que s’han acostat a L’Arboç aquests dies el gran impuls i el salt qualitatiu que situa l’Enramada com una de les mostres enogastronòmiques més important del país amb els seus només tres anys de vida''.


Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No