Oci ferroviari

Més de 4.000 persones visiten la Funifira de Gelida

Més de 1.600 persones han pogut pujar a l’emblemàtic funicular de Gelida

Redacció Gelida 11-11-2015 5:27 Lectures 1577
Èxit de participació a la Funifira de Gelida. Ajuntament de Gelida

Èxit de participació a la Funifira de Gelida. Ajuntament de Gelida

Organització, expositors i visitants han sortit molt satisfets de la sisena edició de la Funifira de Gelida. Els dos espais principals: la fira temàtica al pavelló i la gastronòmica, així com la gran varietat d'activitats que s'han celebrat en diversos equipaments, han atret a un gran nombre de visitants de totes les edats.

Al voltant de 4.300 persones han visitat la fira temàtica al pavelló i han participat de les activitats en els diferents espais de la Funifira. I pel que fa a les degustacions, s’han servit més de 4.500 tiquets per a gaudir dels productes locals: Desgutacions gastronòmiques, de vi, cava i embotits.

Gelida consolida una vegada més la Funifira, la fira d’oci ferroviari, maquetisme, gastronomia i de vins i caves, tot potenciant els elaboradors i restauradors locals. Una eina de dinamització econòmica i turística del municipi al voltant del Funicular que es completa amb visites guiades al Castell i als cellers locals, la ruta modernista, música, una exposició i el torneig de pàdel, a més de les activitats temàtiques i els tallers. Com en altres ocasions, el Funicular ha funcionat de manera continuada i gratuïta durant els dies de la Funifira, en el que hi han pujat més de 1.600 persones.

Pilar Garcia Fuertes, directora del Museu del Ferrocarril de Catalunya, va inaugurar la Funifira juntament amb l’alcalde de Gelida, Lluís Valls. Segons declaracions de l’alcalde, “valorem molt positivament les dades de participació, ja que posen de manifest la consolidació i acceptació d’aquesta fira”. Tanmateix, assegura que l’organització ja s’està començant a treballar per la propera edició, cercant noves activitats i propostes per oferir als visitants.


Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No