CaixaNegocis

CaixaBank vol fomentar el pagament electrònic als mercats de Vilanova i Vilafranca

L'entitat financera sorteja premis entre els clients que realitzin les seves compres al mercat i paguin amb la seva targeta, la seva polsera contactless o el seu telèfon mòbil, a través de CaixaBank Pay

Redacció Vilanova i la Geltrú 02-02-2016 10:23 Lectures 1209
CaixaBank vol fomentar el pagament electrònic al Mercat del Centre de Vilanova. EIX

CaixaBank vol fomentar el pagament electrònic al Mercat del Centre de Vilanova. EIX

CaixaBank ha engegat una iniciativa al mercat principal de Vilanova i la Geltrú i al mercat de la Carn de Vilafranca del Penedès per incentivar el comerç de proximitat, un objectiu emmarcat al seu programa CaixaNegocis. Per això, l'entitat sorteja premis, durant les cinc setmanes que dura la iniciativa, entre aquells clients que paguin les seves compres utilitzant qualsevol solució de pagament electrònic ofertat per l'entitat: targetes contactless, polseres contactless o telèfon mòbil a través de l'aplicació de pagament CaixaBank Pay.

La iniciativa se situa dins de les accions de suport al petit comerç i de foment dels nous mitjans de pagament que l'entitat financera ha engegat, tant per a clients titulars de mitjans de pagament de l'entitat com per a comerços. Aquesta acció complementa l'oferta per a comerços del programa CaixaNegocis, que ofereix les millors solucions de gestió, finançament i protecció als clients, i que compta amb gestors especialitzats per atendre al client en el seu negoci. Els gestors de CaixaBank compten amb dispositius mòbils per a assessorament financer i un canal exclusiu de comunicació a través del “Mur”.

Sorteig de polseres contactless carregades amb 100 euros per als clients

Per cada compra realitzada amb una targeta, wearable o mòbil (a través de l'aplicació CaixaBank Pay, que qualsevol client amb mòbil NFC i sistema operatiu Android es pot descarregar), CaixaBank lliurarà una participació per a un sorteig de 300 polseres contactless carregades amb 100 euros cadascuna.

Per apropar encara més els nous mitjans de pagament als clients, les polseres que es lliurin estaran personalitzades amb un disseny exclusiu per aquesta acció que es desenvoluparà als principals mercats de les diferents poblacions de Barcelona. Després del sorteig, que es realitzarà una vegada finalitzi la campanya, els 300 guanyadors rebran la notificació a través de la seva oficina. A més, l'entitat financera sorteja cada dia, fins a la fi de la promoció, 44 tiquets de compra de 10 euros, que els clients poden aconseguir en realitzar les seves compres als diferents mercats, de la província de Barcelona inclosos en la promoció, amb qualsevol mitjà de pagament de CaixaBank.

Les parades participants en la promoció estan degudament identificades amb la senyalització corresponent a la tecnologia contactless, de manera que és molt senzill identificar les parades a on aconseguir els premis. En aquests llocs els clients poden realitzar les compres de la forma habitual o utilitzant la tecnologia contactless, de manera que per a les compres inferiors a 20 euros no és necessari que el client teclegi el PIN de la compra.

Amb CaixaProtect, total seguretat en les compres realitzades pel client La polsera Visa contactless, en ser elàstica i ajustable, permet als clients utilitzarla còmodament en totes les seves activitats diàries. A més, és resistent a l'aigua pel que el client pot sortir a fer esport o qualsevol activitat a l'aire lliure sense necessitat de preocupar-se. Tant les targetes contactless com els wearables i el pagament a través de mòbil amb CaixaBank Pay són tan segurs com les targetes tradicionals amb Xip EMV. A més, tots els mitjans de pagament de l'entitat disposen del servei gratuït CaixaProtect, que protegeix al client de qualsevol ús no autoritzat.

CaixaNegocis: proximitat i innovació al servei del comerç

El suport al petit comerç s'emmarca dins de les diverses iniciatives del programa CaixaNegocis, amb l'objectiu de reforçar la relació de CaixaBank amb els clients comerços, autònoms, professionals i microempreses. Actualment, l'entitat té 1,5 milions de clients en aquest segment, amb una penetració del 33% entre els autònoms. El volum de negoci de l'entitat en aquest sector ascendeix a 95.500 milions fins a setembre de 2015. 


Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Imatge d'arxiu d'una espardenya de festa major

FESTES MAJORS. Dels balls i entremesos típics de les nostres festes majors, quin és el teu favorit?

Bastons
Pastorets
Cintes
Diables
Gegants
Capgrossos
Panderos
Gitanes
Valencians
Dracs (i similars)
Moixiganga
Falcons
Altres