Català i empresa. Ja estàs al dia?

La Mancomunitat Penedès Garraf i el Consorci promouran el català en l’àmbit dels negocis

El SIE de la Mancomunitat Penedès Garraf i el CPNL signen un conveni per promoure el català en l’àmbit dels negocis. EIX

El SIE de la Mancomunitat Penedès Garraf i el CPNL signen un conveni per promoure el català en l’àmbit dels negocis. EIX

Rosa Huguet Sugranyes, presidenta del Servei d'Iniciatives Econòmiques (SIE) de la Mancomunitat Penedès Garraf, i Josep Moya Ibáñez, president del Consell de Centre del CNL de l'Alt Penedès i el Garraf (Consorci per a la Normalització Lingüística -CPNL-), han signat un conveni de col·laboració per fomentar la campanya "Català i empresa. Ja estàs al dia?" entre els emprenedors de les dues comarques.

Acords de treball

Per als propers tres anys, s'ha definit un pla de treball per mantenir i millorar la informació que proporcionen els tècnics del SIE als emprenedors de l'Alt Penedès i del Garraf sobre la campanya "Català i empresa. Ja estàs al dia?", que preveu informar sobre el marc legal que afecta les empreses i sobre els recursos que el CPNL els ofereix per facilitar el respecte pels drets lingüístics dels clients. Per això, el Servei de Català del Garraf i Vilanova i la Geltrú farà una sessió informativa per a aquests tècnics i elaborarà un protocol per recollir totes les consultes sobre matèria lingüística que plantegin els emprenedors en el moment d'obrir el seu negoci.

Una altra línia de col·laboració serà organitzar sessions monogràfiques titulades "En quina llengua hem de parlar amb els clients?", dins dels cursos "Idees pràctiques per portar la teva empresa" que periòdicament organitza el SIE als diferents municipis de les dues comarques, tal com ja es va fer al mes de novembre del 2015 a Vilanova i la Geltrú.

Col·laboració anterior

Al 2012 el SIE va començar a col·laborar en la difusió de la campanya "Català i empresa. Ja estàs al dia?" a Vilanova i la Geltrú mitjançant la distribució d'uns fulls informatius que recollien les informacions lingüístiques bàsiques que són útils als emprenedors quan volen obrir un negoci. Des d'aleshores, al web del CNL hi ha un apartat sobre aquesta campanya, en el qual apareix un enllaç amb el SIE.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!