VIU L’EXPERIÈNCIA PENEDÈS

Els vins del Penedès es promocionen a les botigues especialitzades

La cinquena edició de la campanya de la DO Penedès 'Viu l'Experiència Penedès' arriba a 84 botigues de vi de Catalunya

Redacció Vilafranca del Penedès 16-05-2016 9:54 Lectures 2327
Els vins del Penedès es promocionen a les botigues especialitzades. EIX

Els vins del Penedès es promocionen a les botigues especialitzades. EIX

Des del 13 de maig i fins el 27 de juny, la Denominació d’Origen Penedès posa en marxa una nova edició, concretament la cinquena, de la campanya promocional ‘Viu l’Experiència Penedès!’, que es realitza conjuntament amb més de 80 botigues especialitzades d’arreu de Catalunya, Barcelona principalment. Després de  l'èxit assolit en passades edicions, la campanya pretén reforçar el coneixement dels vins de la DO Penedès entre els consumidors finals a través dels establiments adherits a la promoció.

El consumidor que s’apropi a un dels establiments participants i acumuli 2 collarins que trobarà en cada ampolla de vi DO Penedès, obtindrà un Rasca-Rasca per optar a diferents premis. En cas que el Rasca-Rasca resulti premiat, obtindrà directament un lot d’una ampolla de vi DO Penedès o un llevataps que serà entregat per la botiga.

En quant al material promocional per a la campanya, a banda dels Rasca-Rasca i collarins per les ampolles, s’ha editat un pòster entregat a cada botiga per tal de donar més visibilitat a l’acció.

Com a novetats per aquest any, també s'oferirà a les botigues participants la possibilitat de guanyar el premi al millor aparador i s'oferirà als clients de botigues seleccionades un tast de vins del Penedès conduit per un sumiller.

A la web de la Denominació d’Origen Penedès es crearà un enllaç  amb les bases de l’acció (www.dopenedes.cat/rascaiguanya) i informació de botigues adherides i cellers participants: Can Suriol, Alsina Sardà, Avgvstvs, Joan Sardà, Domènech Vidal, Mas Bertran, Parató, Nadal, Parés, Baltà, Pep Trias, Giró Ribot i Can Pasqual


Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament