Molí del Foix

Èxit de la Nit de Vermuts, la primera proposta del Remeiart

L’aspecte més multitudinari del Remeiart serà la Fira d’Herbes Remeieres, que es durà a terme el proper 19 de juny al Castell de Penyafort

Redacció Santa Margarida i els Monjos 10-06-2016 11:32 Lectures 1704
Èxit de la Nit de Vermuts, la primera proposta del Remeiart. EIX

Èxit de la Nit de Vermuts, la primera proposta del Remeiart. EIX

La Nit de Vermuts i Licors d’Herbes va omplir els jardins del Molí del Foix en una vetllada que va permetre conèixer de primera mà alguns dels vermuts i licors que es fan a Catalunya i els seus elaboradors.

Durant la nit es van servir més de 2.500 degustacions i els assistents van poder gaudir d’un variat programa d’activitats i actuacions paral·leles, com ara els tallers infantils de cocteleria, la sessió de maridatges de formatges i vermuts o els contes eròtics que van interpretar diferents monologuistes.

La nit va acabar amb un concert de rumba catalana a càrrec del grup Set de Rumba.

Cuines i Tapes

Durant aquests dies el Remeiart continua també amb la inauguració de les Cuines i Tapes, que s’allargaran fins al proper 19 de juny. La inauguració d’aquesta ruta de tapes elaborades amb herbes remeieres es va dur a terme el passat divendres a la Societat La Margaridoia.
També al llarg d’aquesta setmana s’han estat duent a terme activitats paral·leles a les escoles Dr. Samaranch i Sant Domènec o al Molí del Foix.

Fira Remeiart

L’aspecte més multitudinari del Remeiart serà també la Fira d’Herbes Remeieres, que es durà a terme el proper 19 de juny al Castell de Penyafort en horari ininterromput des de les 10 del matí i fins les 9 del vespre.

La Fira comptarà amb una cinquantena d’activitats i tallers especialitzats i familiars per tal de poder passar tota la jornada al recinte, si es desitja.

El dia abans, el 18 de juny, es farà la segona edició de l’Herbes Campus, una aposta de formació que forma part de la programació dels Campus d’estiu avalats pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i ofereix una àmplia oferta de tallers i activitats relacionades amb les herbes remeieres.

L’Herbes Campus inclourà enguany xerrades sobre  Etnobotànica, propietats, cultiu i formes de preparació de plantes nutritives i poc conegudes, elaboracions de sabó líquid o tallers d’elaboració de vermuts o d’herbes de Sant Joan, entre altres.


Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No