Protoreacttore

El conseller Jané visita el Centre Oleícola del Penedès

El Centre Oleícola del Penedès és una cooperativa de l’oli amb 15 cooperatives associades, que ha aconseguit la unió de diferents comarques en el procés d’elaboració d’oli d’oliva de qualitat

Redacció Llorenç del Penedès 04-12-2016 22:45 Lectures 2639
El conseller Jané visita el Centre Oleícola del Penedès. Generalitat de Catalunya

El conseller Jané visita el Centre Oleícola del Penedès. Generalitat de Catalunya

El conseller d’Interior, Jordi Jané, ha visitat aquest matí el Centre Oleícola del Penedès (CEOLPE), a Llorenç del Penedès. El conseller ha fet una visita a les instal·lacions, i ha signat el Llibre d’Honor.

El Centre Oleícola del Penedès és una cooperativa de l’oli amb 15 cooperatives associades, que ha aconseguit la unió de diferents comarques en el procés d’elaboració d’oli d’oliva de qualitat. Avui han presentat el primer Protoreacttore instal·lat a Catalunya.

A l’acte hi ha assistit també el secretari general de Presidència, Joaquim Nin; el president del Centre Oleícola del Penedès, Josep Solé; l’alcalde de Llorenç del Penedès, Jordi Marlès; l’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer; i el director dels Serveis Territorials d’Interior a Tarragona, Joan Carles de la Monja.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No