La Grossa

Una papereria de Calafell celebra la venda d’una part del segon premi de la grossa de Nadal, sense rastre dels afortunats

Està dotat amb 1.250.000 euros la sèrie

El responsable de l’establiment augura que els agraciats dels quatre dècims venuts són veïns del municipi

ACN Calafell 22-12-2016 23:21 Lectures 7591
Pla mig de Ricardo Amaral, responsable de la Papereria Mimo de Calafell, i del seu sogre, amo de l'establiment, mostrant el cartell del 04536. ACN

Pla mig de Ricardo Amaral, responsable de la Papereria Mimo de Calafell, i del seu sogre, amo de l'establiment, mostrant el cartell del 04536. ACN

La petita Papereria Mimo del nucli Calafell Poble (Baix Penedès) ha celebrat aquest dijous la venda de quatre dècims del 04536, agraciades amb el segon premi de la grossa de Nadal. El responsable del negoci no se’n sabia a venir quan poc després d’un quart de dotze l’han avisat que havia repartit aquest pessic de sort. El cava i les felicitacions s’han allargat durant tot el matí, a l’espera que algun dels afortunats s’apropés a l’establiment, però cap d’ells s’ha deixat veure. Ricardo Amaral, responsable del negoci, ha explicat que els dècims s’han venut a través de la màquina, com tots els números que distribueix aquesta papereria, i augura que els agraciats són veïns del municipi. “Estic molt emocionat”, ha afirmat, vestit amb la samarreta que l’identifica com a venedor del premi.

Aquest dijous ha estat el primer cop que Ricardo Amaral ha repartit un premi de gran quantitat en l’any escàs que fa que regenta la Papereria Mimo de Calafell. Ell i la seva parella van agafar les regnes de l’establiment l’octubre de l’any passat, mesos després que el seu sogre traspassés el negoci. “Ens ha portat sort”, ha exclamat, somrient, emocionat per la situació.

Des que s’ha conegut la notícia, han estat molts els veïns i comerciants de la zona que s’han apropat a l’establiment per felicitar-lo, un cop se n’han assabentat per la ràdio i televisió. A alguns d’aquests curiosos els quedava l’esperança de tenir un dels quatre dècims venuts amb el 04536 i haver guanyat 125.000 euros, però cap d’ells ha resultat ser un dels afortunats.

Entremig de les felicitacions i trucades, el representant de Loteries de l’Estat s’ha apropat a la botiga per entregar el cartell que certifica la venda del premi, que ha lliurat juntament amb dues samarretes. Ha estat el moment clau per obrir una ampolla de cava i celebrar l’efemèride ruixant els amics i mitjans de comunicació.

Sense tenir cap rastre dels agraciats, Ricardo Amaral ha assegurat que “de ben segur que són gent del poble”, ja que la papereria està en ple nucli antic i el Carrer Mar no està situat en cap punt de pas. Si no fos algun calafellenc proper, preveu que l’afortunat serà algun veí amb segona residència a la zona.

El segon premi de la Rifa de Nadal ha estat per al 04536 i ha estat molt repartit a Catalunya. Concretament, s'ha venut una sèrie a l'administració del carrer Balmes, número 278, de Barcelona i una altra a l'administració del carrer Barcelona, número 57, de Salou, i a més el segon premi ha esquitxat dècims en 18 municipis més: 5 dècims a Calafell –a l'administració del carrer Mar, 48- , tres dècims a Barcelona, dos més a Vic -a les administracions dels carrers Virrei Avilés, 23, i Rambla del Passeig, 33- dos dècims a Vilobí d’Onyar i un dècim a Abrera, Castelldefels, Esplugues, Hospitalet de Llobregat, Sabadell, Sant Boi de Llobregat, Sant Pere de Ribes, Viladecans, Castell Platja d’Aro, Olot, Portbou, Lleida, Deltebre, Falset i Vinyols i els Arcs.

El segon premi, dotat amb 1.250.000 euros la sèrie, ha sortit poc després d'un quart de dotze del migdia. A l'Estat també ha tocat a Granada i Madrid, entre altre poblacions.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No