Conflicte laboral

Vaga indefinida a la neteja viària de Vilanova coincidint amb l'inici del carnaval

CGT ha convocat aquest divendres a la tarda una roda de premsa per explicar el procés de la negociació i l'origen del conflicte laboral a Valoriza

Redacció Vilanova i la Geltrú 17-02-2017 20:35 Lectures 3470

El sindicat CGT ha anunciat la convocatòria de vaga indefinida dels serveis de neteja viària de Vilanova i la Geltrú, que presta l'empresa Valoriza. Segons ha comunicat el sindicat, la vaga començarà el proper 23 de febrer, coincidint amb el Dijous Gras i la Merengada i l'inici dels actes centrals del carnaval vilanoví.

Els representants dels treballadors han convocat aquest divendres a la tarda una roda de premsa per explicar els motius del conflicte laboral i l'inici de la vaga indefinida "fins assolir un conveni col.lectiu suficient per a les persones treballadores de l'empresa".

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Cava de primera

La transició del cava i el llibre de Santi Borrell i el silenci del sector!

Jordi Cuyàs i Soler

El premi del llibre ha tingut l'oportunitat històrica de que es donés a conèixer en un moment clau de la història del Cava, quan per fi els grans elaboradors reconeixen que la política de fer grans quantitats a baix preu està ensorrant el secto

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No