Federació Empresarial del Gran Penedès

Els empresaris del Gran Penedès continuen veient millora en els seus negocis

L’Enquesta de Clima Empresarial de la Federació Empresarial del Gran Penedès revela que el 62,5% dels empresaris creuen el seu negoci ha millorat

Redacció Vilanova i la Geltrú 12-04-2017 9:11 Lectures 2340

El think tank de la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) publica els resultats de la primera onada del 2017 de l’Enquesta de Clima Empresarial. L'estudi trimestral revela que els empresaris han començat l’any seguint amb la tendència de millora de la marxa del negoci amb la què van tancar l’any passat i, fins i tot, millorant els registres sobre aquesta percepció. Així ho manifesta el 45% d’empresaris enquestats.

Preguntats sobre l’evolució del negoci respecte el trimestre anterior, segueix augmentant la proporció d’empresaris que manifesten que ha millorat, que arriba fins al 62,5%, i es redueix a zero els que manifesten que ha empitjorat.

Aquesta tendència també s’aprecia en el comportament de la facturació, encara amb percepcions més positives. Tot i no representar uns canvis significatius respecte el mes anterior, sí que serveix per a consolidar la tendència a la millora en l’evolució del negoci.

Aquestes dades positives s’acompanyen amb un 29,2% dels empresaris que manifesten que el nombre d’empleats ha augmentat, un paràmetre que torna als seus nivell màxims en la història de l’enquesta.

Pel que fa a les perspectives per al proper trimestre, tots els indicadors es situen en nivells màxims d’expectatives, tant pel que fa a la marxa del negoci, l’augment de la facturació, els preus de venda i la plantilla. Només reculen lleugerament les perspectives d’augment de la inversió. 

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Cava de primera

La transició del cava i el llibre de Santi Borrell i el silenci del sector!

Jordi Cuyàs i Soler

El premi del llibre ha tingut l'oportunitat històrica de que es donés a conèixer en un moment clau de la història del Cava, quan per fi els grans elaboradors reconeixen que la política de fer grans quantitats a baix preu està ensorrant el secto

ENQUESTA WEB

El Congrés dels Diputats ha frenat l'intent del PP i Cs d'endurir la presó permanent revisable. Els dos grups havien presentat dues esmenes a la totalitat a una proposició de llei del PNB que demanava reformar el Codi Penal i eliminar la presó permanent revisable, introduïda pel PP quan tenia majoria absoluta

Estàs a favor de la presó permanent revisable?


No