El joc de Santi Carcasona

A ritme de la DO Penedès (VÍDEO)

La Denominació d’Origen Penedès presenta el segon vídeo realitzat de la mà de Santi Carcasona on juga amb els sons més quotidians del món del vi

Redacció Vilafranca del Penedès 17-06-2017 19:20 Lectures 2543

La DO Penedès i el percussionista Santi Carcasona tornen a col·laborar en una nova proposta audiovisual, anomenada “A ritme de la DO Penedès”, on s’aposta per tocs més melòdics a través de la creació de ritmes a partir d’elements vitivinícoles quotidians. El resultat és un vídeo d’1 minut on taps, ampolles, copes, llevataps,..., donen vida i ritme a una nova i original interpretació del món del vi.

Una interpretació trencadora i amb molt d’èxit

Aquest nou vídeo ve precedit per el gran èxit del primer audiovisual “DO Penedès, tal com sona”, presentat al febrer, i on es mostrava el món del vi en els cellers i la vinya a través d’elements sonors com botes, ceps, dipòsits, ampolles. En només 4 mesos, el vídeo ha tingut més de 40.000 visualitzacions i més de 600 comparticions a Facebook, i més de 4.500 visualitzacions a YouTube. Aquestes xifres han fet que la DO Penedès hagi editat una versió curta del vídeo com a anunci per televisió, i que en l’actualitat s’estigui emetent a TV3. Aquests audiovisuals representen un nou format totalment innovador en l’àmbit vitivinícola, i que obren les fronteres interpretatives en el món del vi.

En aquest segon vídeo, la DO Penedès ha volgut centrar-se en els sons creats a partir d’elements del món del vi que el consumidor té a l’abast. Una proposta amb tocs més melòdics que en l’anterior, i on Carcasona es desdobla en diferents personatges per a definir acuradament cadascun dels sons que interpreta, i posteriorment unir-los en una harmonia al voltant d’una taula.

“A Ritme de la DO Penedès” ja es pot veure al canal de Youtube de la DO Penedès i als seus perfils de les xarxes socials.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Cava de primera

La transició del cava i el llibre de Santi Borrell i el silenci del sector!

Jordi Cuyàs i Soler

El premi del llibre ha tingut l'oportunitat històrica de que es donés a conèixer en un moment clau de la història del Cava, quan per fi els grans elaboradors reconeixen que la política de fer grans quantitats a baix preu està ensorrant el secto

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No