JO COMPRO AL MERCAT

Marta Carbonell, guanyadora del joc del mercat de Vilanova, nova Reina del Mercat 2018 (VÍDEO)

El Mercat del Centre ha estat escenari de l'entrega de premis del joc, que ha comptat amb més de mig miler de participants

Dolors Carbonell i Marta Marler han estat la segona i tercera classificades del joc

Redacció Vilanova i la Geltrú 12-01-2018 14:49 Lectures 4451

 

EIX DIARI i el Mercat del Centre de Vilanova i la Geltrú, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vilanova i d'ARC Gestió Cultural, ha tancat aquest vespre la tercera edició del joc JO COMPRO AL MERCAT, una iniciativa pionera en la promoció de la gastronomia i dels productes locals i d'un dels equipaments més emblemàtics de la ciutat.

Amb més de mig miler de participants, el joc ha formulat en aquesta tercera edició 46 preguntes que han generat un total de més de 10.000 respostes. El joc del mercat ha posat a prova un any més els coneixements i habilitats dels participants sobre la cultura gastronòmica del mercat de Vilanova, la seva història i la varietat i procedència dels seus productes.

Per primer cop, aquest any la guanyadora del joc ha estat una dona, que avui ha estat nomenada Reina del Mercat de Vilanova. A més del títol honorífic, Marta Carbonell Cabutí ha guanyat 600 euros en compres al mercat del Centre per gastar durant tot l'any. Dolors Carbonell i  Marta Marler han estat la segona i tercera classificades del joc, i han guanyat 150 euros en vals de compra també a les parades mercat.

Gràcies a la col·laboració de 35 restaurants i empreses de la ciutat, setmanalment s'han sortejat entre tots els participants del joc diversos regals que s'han lliurat també avui al llarg de l'acte, que ha comptat amb l'assistència de l'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras, i el regidor de Promoció econòmica, Juan Luís Ruíz, que han destacat la innovació del joc i la consolidació de la proposta.

Des d'EIX DIARI, volem fer un agraïment inmens a tots els participants i col·laboradors d'aquest joc, que en tres edicions ha aconseguit una gran fidelitat per part dels jugadors i el repte de captar nous seguidors, que en aquesta edició representen el 30 % dels participants.

Àlbum d'imatges de l'entrega de premis

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Imatge d'arxiu d'una espardenya de festa major

FESTES MAJORS. Dels balls i entremesos típics de les nostres festes majors, quin és el teu favorit?

Bastons
Pastorets
Cintes
Diables
Gegants
Capgrossos
Panderos
Gitanes
Valencians
Dracs (i similars)
Moixiganga
Falcons
Altres