Node Film Clúster

L’església de Sant Pere Molanta, plató de rodatge d'un anunci de beguda de civada

El camí pel rodatge va ser escollit “per l’aspecte de carretera inhòspita”

L’església de Sant Pere Molanta, plató de rodatge d'un anunci de beguda de civada. Ajuntament d'Olèrdola

L’església de Sant Pere Molanta, plató de rodatge d'un anunci de beguda de civada. Ajuntament d'Olèrdola

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Aquest dijous a la tarda la productora MC Guffin Estudio Audiovisual  ha realitzat a Olèrdola la filmació d’algunes seqüències d’un anunci publicitari de la marca de begudes de civada CYP. El rodatge es va realitzar en un dels camins propers a l’església i al camp de futbol de Sant Pere Molanta, i l’acció que s’hi va enregistrar consistia en un noi que canviava una roda punxada del seu vehicle mentre al seu  costat passava un altre cotxe. La campanya publicitària es podrà veure properament en diferents televisions de cobertura estatal i internet.anunci2.jpganunci3.jpg

La filmació ha arribat a Olèrdola de la mà de Node Film Clúster Costa Barcelona. El seu director tècnic, Santi Roig, ha indicat que el camí pel rodatge va ser escollit “per l’aspecte de carretera inhòspita”.

Des de Node Film Clúster  van començar fa uns mesos una tasca de prospecció i catalogació dels diferents indrets que hi ha al Penedès i al Garraf, per tal de donar-los a conèixer als professionals del sector. Aquestes localitzacions han de complir diferents característiques, on no sempre la plasticitat és el factor determinant. El rodatge d’aquest dijous és fruit d’aquesta tasca tot i no és el primer cas, tal i com recorden des de Node Film Clúster.

Node Film ha destacat que Olèrdola té una  diversitat de paisatges que fa que el terme municipal sigui atractiu per acollir aquest tipus de filmacions.  Santi Roig ha fet notar que ha Olèrdola hi conviuen “planícies envoltades de vinyes, camins asfaltats de diferents amplades, zones amb muntanyes amb diferents tipus de vegetació, vistes privilegiades del Penedès, com la Carretera del Castell, o la C-15Z que dona la possibilitat de rodar en una carretera gran amb un índex de circulació baix”. A aquestes característiques del territori, cal sumar-hi “la recent implantació d’unes ordenances específiques per rodatges i sobretot la bona predisposició de l’Ajuntament a acollir rodatges en el terme” . Així, tot va  preveure que es vagi incrementant al municipi “l’activitat d’aquest sector econòmic que porta implícit ingressos per recaptació directa en taxes, però sobretot la promoció del territori, donat que la difusió   d’aquestes filmacions ben sovint és internacional”.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local