Oferta industrial

L’Arboç impulsa un pla de millora dels polígons

L’objectiu és incrementar l’activitat empresarial i generar llocs de treball.

Imatge aèria del Polígon del Foix. Ajuntament de l'Arboç

Imatge aèria del Polígon del Foix. Ajuntament de l'Arboç

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

L’Ajuntament de la l’Arboç ha aprovat un conveni de col.laboració pel desenvolupament del programa “Pla d’acció per la millora i dinamització dels polígones d’activitat econòmica al Baix Penedès”. Es tracta d’un programa de planificació estratègica que promou el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), per impulsar un Pla de millora dels polígons d’activitat econòmica de la comarca del Baix Penedès. S’executarà amb el suport d’ajuntaments i també d’associacions empresarials amb implantació al territori i empreses consolidades dels diferents sectors econòmics de la comarca.


Aquest conveni estableix un marc de col.laboració amb l’Ajuntament pels propers anys per incrementar l’activitat empresarial a la comarca i generar nous llocs de treball. I paral.lelament activar la millora i posada en valor dels polígons industrials de la comarca com espais òptims per a la instal.lació de noves empreses. Amb aquests objectius es volen iniciar els programes d’actuació seguint les indicacions del Pla Estràtegic.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local