Node Film Clúster

Es roda un spot publicitari de Fanta al pèlag Sec de Vilobí del Penedès

Aquesta és la primera vegada que el Parc dels Talls es converteix en un set de rodatge per a un spot publicitari, cosa que ha generat força curiositat entre els veïns

Redacció Vilobí del Penedès 21-03-2018 12:20 Lectures 2365
Es roda un spot publicitari de Fanta al pèlag Sec de Vilobí del Penedès. Ajt Vilobí del Penedès

Es roda un spot publicitari de Fanta al pèlag Sec de Vilobí del Penedès. Ajt Vilobí del Penedès

El passat dilluns 19 de març, es va rodar un spot publicitari de la coneguda marca de resfresc Fanta al pèlag Sec, al Parc dels Talls de Vilobí del Penedès. El rodatge, a càrrec de la productora madrilenya Landia Films, va comptar amb la implicació d’un equip tècnic d’aproximadament unes 90 persones aproximadament i amb una figuració d’unes 180.

Node Film Clúster, que té com a finalitat la promoció de rodatges al Penedès i al Garraf, facilitant-ne la seva gestió, va ser qui va proposar el pèlag sec com a localització i també qui es va posar en contacte amb l’Ajuntament de Vilobí per iniciar tots els tràmits per a la seva autorització una vegada es va confirmar que aquest espai encaixava perfectament amb les necessitats de l’spot.

Aquesta és la primera vegada que el Parc dels Talls es converteix en un set de rodatge per a un spot publicitari, cosa que ha generat força curiositat entre els veïns del municipi, que s’hi han volgut acostar per viure-ho de ben aprop. “Qualsevol activitat com aquest rodatge, o com el teaser que es va realitzar el passat setembre, que generi una promoció moderada de l’entorn del Parc dels Talls, és positiva ja que ens permet posicionar-nos i, al mateix temps, poder realitzar més accions de promoció i manteniment de l’espai gràcies al retorn econòmic que generen” explica Xavi Serra, regidor de Medi Ambient i de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilobí.

L’spot, que es podrà veure a través d’Internet per tot el món, està previst que aquest s’emeti a Amèrica llatina, tot i que no se sap l’àmbit concret d’emssió.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament