Remeiart

Nou èxit de la cinquena edició Nit de Vermuts i Licors d’Herbes dels Monjos

Durant la nit es van servir 3.000 tiquets de degustació i els assistents van poder gaudir d’un variat programa d’activitats i actuacions paral·leles

Redacció Santa Margarida i els Monjos 07-06-2018 9:01 Lectures 2294
Nou èxit de la cinquena edició Nit de Vermuts i Licors d’Herbes dels Monjos. EIX

Nou èxit de la cinquena edició Nit de Vermuts i Licors d’Herbes dels Monjos. EIX

La Nit de Vermuts i Licors d’Herbes va tornar a omplir els jardins del Molí del Foix en una vetllada que va permetre conèixer de primera mà diferents vermuts i licors d’herbes artesans de Catalunya i Galícia.

Durant la nit es van servir 3.000 tiquets de degustació i els assistents van poder gaudir d’un variat programa d’activitats i actuacions paral·leles, com ara els tallers de cocteleria infantils i una demostració de cocteleria,  un ‘còctel experience’ amb formatges i vermuts, l’actuació del grup Impro Show i un concert de rumba catalana a càrrec del grup Blanca Torres Muñoz.

Cuines i Tapes

Durant aquests dies el Remeiart continua amb les Cuines i Tapes, que s’allargaran fins al proper 17 de juny.

La inauguració d’aquesta ruta de tapes elaborades amb herbes remeieres es va dur a terme el passat divendres a la Societat La Margaridoia i durant el primer cap de setmana ja ha tingut una massiva afluència de públic.

Més activitats de carrer

El Remeiart ha incrementat aquest any la programació d’activitats culturals paral·leles i propostes d’animació al carrer. Així, el passat divendres una xaranga va amenitzar la inauguració de les Cuines i Tapes pels carrers del poble i el proper dissabte dia 9 es farà una cercavila d etapes amb el Drac dels Monjos i un concert final amb el grup Gina & The Tònics.

Dissabte dia 9, les propostes del Remeiart inclouran l’estrena de l’espectacle Sons del Castell, una proposta de música i poesia al Castell de Penyafort, o el concert Tro de Rock, organitzat pels Diables de la Ràpita.

Herbes Campus i fira Remeiart

L’aspecte més multitudinari del Remeiart serà la Fira d’Herbes Remeieres, que es durà a terme el proper diumenge 17 de juny al Castell de Penyafort en horari ininterromput, des de les 10 del matí i fins a les 9 del vespre.

La Fira està organitzada per l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos i comptarà amb una cinquantena d’activitats i tallers especialitzats i familiars per tal de poder passar tota la jornada al recinte, si es desitja.

La Fira presentarà enguany algunes novetats com ara una redistribució de l’espai d’exposició, la incorporació de Foodtrucks o la incorporació de l’Art a la Fira, una proposta de creació artística durant la celebració del certamen.

El dia abans, el 16 de juny, es farà la quarta edició de l’Herbes Campus, una aposta de formació que enguany ha encetat un nou fil conductor per abordar el tema dels preparats amb herbes, que en aquesta edició portaran a parlar de les tintures.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No