AIGUANEU

Condis retira de la venda un lot d'envasos de 5 litres d'aigua de la seva marca blanca

Una persona va denunciar que va patir una irritació del seu aparell digestiu i va ser donat d'alta després de ser atesa a l'Hospital de Sant Celoni

ACN Barcelona 17-07-2018 20:42 Lectures 2420
Condis retira de la venda un lot d'envasos de 5 litres d'aigua de la seva marca blanca. EIX

Condis retira de la venda un lot d'envasos de 5 litres d'aigua de la seva marca blanca. EIX

Condis ha hagut de retirar de la venda un lot d'envasos de 5 litres de la seva marca blanca després que un consumidor denunciés als Mossos d'Esquadra que va patir una lleu irritació del sistema digestiu, segons ha informat el Departament de Salut, que ha demanat a les persones que puguin tenir un envàs d'aquest producte del lot 120721 no el consumeixin. Segons ha pogut saber l'ACN, la persona afectada va ser atesa a l'Hospital de Sant Celoni i al cap de poca estona va ser donada d'alta perquè es tractava d'un cas lleu. Així mateix, s'està investigant què ha passat amb la cadena de producció. Arran de les primeres investigacions, es va comprovar que altres envasos d'aquesta presentació i lot feien mala olor quan s'obrien i tenien mal sabor en intentar ingerir-ne l'aigua.

Tant bon punt s'han conegut els fets, des de l'Agència de Salut Pública de Catalunya s’han iniciat les actuacions de control i investigació en diferents empreses implicades, des de la cadena de supermercats en la distribució fins a l’empresa envasadora del Manantial AIGUANEU per tal d’esbrinar les possibles causes, així com la verificació de la retirada del producte del mercat.

De la seva banda, des de l'empresa Condis s'ha explicat que hi ha hagut un "problema" en el procés d'envasat de les garrafes i que s'hi ha detectat la "possible presència d'agents químics procedents de la neteja d'una de les línies productives". A conseqüència d'aquest fet, l'aigua presenta "una olor anòmala i sabor a químics". L'empresa també explica que arran d'aquest fet s'ha ordenat la retirada "immediata i preventiva" de totes les garrafes d'aigua Condis de 5 litres de les seves botigues.

Condis ha lamentat els "inconvenients" de l'incident i ha demanat a les persones que en puguin tenir que no utilitzin les garrafes "fins que s'estableixi l'abast de la possible afectació".

Des del Departament de Salut s'ha confirmat la retirada de 9.000 garrafes i s'ha indicat que al magatzem del supermercat n'hi ha 5.800 més d'immobilitzades que no havien arribat a ser distribuïdes.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No