DO Terra i Mar

El sopar del Peix Senzill i la Festa del Vi Novell, novetats de la 2a edició de La Llotja

Ja s’ha presentat la 2a edició de La Llotja amb més activitats per degustar i donar a conèixer els productes autòctons del Gran Penedès

Redacció Vilanova i la Geltrú 15-11-2018 11:09 Lectures 1103

Des del dimarts 20 de novembre i fins al diumenge 25, el calendari de La Llotja contindrà, entre d’altres, sessions de tast i divulgació dels productes de proximitat del Gran Penedès tant de terra com de mar, concursos, visites a obradors, cellers o fins i tot als mercats. Moltes d’aquestes activitats seran obertes al públic, però moltes altres aniran adreçades a professionals, experts i prescriptors del sector gastronòmic per als què concretament s’han organitzat conferències, debats i intercanvis d’experiències al voltant dels productes autòctons del Gran Penedès.

Denominació d’Origen “Terra i Mar”

La Llotja és un esdeveniment a partir del qual es proposa singularitzar l’àrea més meridional de "Costa Barcelona" i erigir-la com una referència de primer ordre pel que fa al binomi enològic i gastronòmic i, tant o més, al diàleg entre els productes de la terra i del mar.

Amb les activitats programades, La Llotja vol afavorir el coneixement dels productes autòctons, la promoció de la cultura culinària genuïna, propiciar el contacte i la interrelació entre els productors i els professionals de la cuina i la restauració, així com entre tots ells i els públics consumidors.

La Llotja també vol ser un escenari on es promogui l’ús i la presència de productes de proximitat en les cartes dels establiments de restauració i estimular la creació de nous plats amb matèries primeres de l’entorn, i convidar així al turisme gurmet.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Imatge d'arxiu d'una espardenya de festa major

FESTES MAJORS. Dels balls i entremesos típics de les nostres festes majors, quin és el teu favorit?

Bastons
Pastorets
Cintes
Diables
Gegants
Capgrossos
Panderos
Gitanes
Valencians
Dracs (i similars)
Moixiganga
Falcons
Altres