DO Terra i Mar

El sopar del Peix Senzill i la Festa del Vi Novell, novetats de la 2a edició de La Llotja

Ja s’ha presentat la 2a edició de La Llotja amb més activitats per degustar i donar a conèixer els productes autòctons del Gran Penedès

Redacció Vilanova i la Geltrú 15-11-2018 11:09 Lectures 960

Des del dimarts 20 de novembre i fins al diumenge 25, el calendari de La Llotja contindrà, entre d’altres, sessions de tast i divulgació dels productes de proximitat del Gran Penedès tant de terra com de mar, concursos, visites a obradors, cellers o fins i tot als mercats. Moltes d’aquestes activitats seran obertes al públic, però moltes altres aniran adreçades a professionals, experts i prescriptors del sector gastronòmic per als què concretament s’han organitzat conferències, debats i intercanvis d’experiències al voltant dels productes autòctons del Gran Penedès.

Denominació d’Origen “Terra i Mar”

La Llotja és un esdeveniment a partir del qual es proposa singularitzar l’àrea més meridional de "Costa Barcelona" i erigir-la com una referència de primer ordre pel que fa al binomi enològic i gastronòmic i, tant o més, al diàleg entre els productes de la terra i del mar.

Amb les activitats programades, La Llotja vol afavorir el coneixement dels productes autòctons, la promoció de la cultura culinària genuïna, propiciar el contacte i la interrelació entre els productors i els professionals de la cuina i la restauració, així com entre tots ells i els públics consumidors.

La Llotja també vol ser un escenari on es promogui l’ús i la presència de productes de proximitat en les cartes dels establiments de restauració i estimular la creació de nous plats amb matèries primeres de l’entorn, i convidar així al turisme gurmet.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

A un mes de la cita amb les urnes, volem saber quina és la teva intenció de vot

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 28 de abril del 2019?

PP
PSOE
Podemos
Ciutadans
ERC
PDeCat
PNV
Altres